- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

 Ένα Φεστιβάλ δίπλα στο κύμα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με τρεις συναυλίες, εννέα καταξιωμένους τραγουδιστές, χορός, μουσικά και ναυταθλητικά δρώμενα. Το 6ο Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το γεγονός του καλοκαιριού, με τίτλο «Μια θάλασσα τραγούδια», γίνεται πραγματικότητα στις 24, 25 και 26 Ιουνίου 2022, στην στο Πλακόστρωτο της Παραλίας – Λιμάνι στη Βάρκιζας.

Το Μεσογειακό Φεστιβάλ αποτελεί πλέον θεσμό για το Δήμο μας, μετά την επιτυχία των πέντε προηγούμενων φεστιβάλ που ετοίμασε ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής και τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 20.000 άτομα.

 

 Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 ώρα 21:00

 

 Τελετή έναρξης

«Μεσόγειος, η θάλασσά μας…»

 

  • Εικόνες της Μεσογείου- προβολή βίντεο, σε κείμενα Βασιλικής Λάζαρη και επιμέλεια – μοντάζ Γιάννη Πρεβενιού.
  • Ναυταθλητικά Δρώμενα, από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης Βάρκιζας.
  • Συμμετέχουν οι σύλλογοι: Ένωση Κρητών Β.Β.Β. και ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βάρης με τα χορευτικά τους τμήματα.

 

Συναυλία με τους Μπάμπη Βελισσάριο και Ευδοκία Μωυσίδου

«Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι…»

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της πρώτης μέρας την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 περιλαμβάνει τη συναυλία με την μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας, με τίτλο «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι»  υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αλέξανδρου Λιτσαρόπουλου και ερμηνευτές τον Μπάμπη Βελισσάριο και την Ευδοκία Μωυσίδου. Στη συναυλία θα ακουστούν κομμάτια που θυμίζουν θάλασσα και καλοκαίρι, από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή. Τραγούδια με τη δροσιά του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και ένα μουσικό ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου, από τις ιταλικές καντσονέτες μέχρι και τα διάσημα, αγαπημένα μιούζικαλ.

 

 Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 ώρα 21:00

 Συναυλία με τη Δήμητρα Γαλάνη

« Έρωτα εσύ…»

 

Τη δεύτερη μέρα το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη με τίτλο «Έρωτα εσύ…». Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια σε μια μουσική περιπλάνηση στο ερωτικό τραγούδι, με «άλλη» διάθεση, πιο ποπ, πιο ηλεκτρική και σαφώς πιο «διεθνική», τραγουδάει στα βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά. Δουλεύοντας με σπουδαίους καλλιτέχνες – μουσικούς της νεότερης γενιάς, το γκρουπ με το οποίο τα τελευταία δώδεκα χρόνια μοιράζεται τη σκηνή, η Δήμητρα Γαλάνη τραγουδάει με μια παρέα που θα μας αιφνιδιάσει για άλλη μια φορά με απρόσμενες διασκευές, κάνοντας μια νέα προσέγγιση στο παλαιότερο υλικό και φέρνοντας στο φως κάποια από τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό και στις αισθήσεις μας.

Μαζί της τέσσερις τραγουδοποιοί – ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Πολέμη και ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος. Ειδική συμμετοχή: η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός πρωτοεμφανιζόμενος ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.

 

 Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 ώρα 21:00

Συναυλία με τους Μιρέλα Πάχου και Σπύρο Γραμμένο

«Στο πάλκο γνωριστήκαμε…»

Την τρίτη μέρα την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το μουσικό σχήμα Μιρέλα Πάχου και τον Σπύρο Γραμμένο, με τίτλο «Στο πάλκο γνωριστήκαμε…». Μας προσκαλούν σε μια ανατρεπτική παράσταση γεμάτη φρεσκάδα, χιούμορ και διάθεση για τραγούδι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των δυο καταξιωμένων τραγουδοποιών, αλλά και επιλεγμένες διασκευές της παγκόσμιας δισκογραφίας. Θα μας ταξιδέψουν από το ρεμπέτικο και από το ροκ στο νησιώτικο και τα τραγούδια της μεσογείου, πάντα με την ιδιαίτερη αίσθηση και το έθνικ χρώμα που προσδίδει ο ήχος του ακορντεόν. Οι τραγουδοποιοί πλέκουν με τα τραγούδια τους κάτι που δεν πρόκειται να πάρει σχήμα χωρίς την παρέα και τα χαμόγελα του κόσμου.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21.00

Είσοδος Ελεύθερη

- Διαφήμιση -