- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Πιο ασφαλές είναι, πλέον, για τους οδηγούς το οδικό δίκτυο στα Λιμανάκια, έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης του πραγματοποιήθηκαν.

Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει, μετά το «ξεκλείδωμα» έργων συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 100 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, αφορούν σε όλο το μήκος του Παραλιακού μετώπου, από τα έργα ανάπλασης του Φαληρικού μέχρι τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και τη Βάρκιζα αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις στις σήραγγες του Καραμανλή και τη Λεωφόρο Σουνίου. Ο δρόμος φέρει, πλέον, νέο αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα υψηλής πρόσφυσης που μειώνει το θόρυβο από την κύλιση.

Σε video από drone που αναρτήθηκε στο λογαριασμό του συμβούλου Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Οδικής Ασφάλειας, Κίμωνα Λογοθέτη, (Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας) διακρίνονται οι βελτιώσεις που συντελούν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας στα Λιμανάκια.

Η αναβάθμιση των φωτιστικών σωμάτων αποτέλεσε μια από τις σημαντικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο και είναι μέρος της υλοποίησης έργου που έχει προϋπολογισμό 37 εκατ. ευρώ για την αντικατάσταση ενεργοβόρων λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας LED.

ΠΗΓΗ: www.protothema.gr

- Διαφήμιση -