- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με σύνθημα «ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ!» ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά της για τη δημαρχία Νέας Σμύρνης η Κλαίρη Δεληγιάννη, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Την υποψηφιότητα της για την Δημαρχεία της Νέας Σμύρνης, ανακοίνωσε η Κλαίρη Δεληγιάννη , Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Με το σύνθημα «ΜΑΖΙ, ΔΥΝΑΤΑ!» η κ. Δεληγιάννη κάλεσε τους πολίτες «να συνταχθούν , με όραμα, εντιμότητα και αλληλεγγύη, για μια πόλη ισχυρή που ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του μέλλοντος, με ορόσημο πάντοτε το δυνατό της παρελθόν».

Όπως είπε «θα  είμαι ανεξάρτητη υποψήφια και μαζί με τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συνεργάτες μου θα  εργαστούμε για τη δημιουργία μιας μεγάλης ανεξάρτητης παράταξης που θα συνενώσει δημιουργικές δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς, ιδεολογικούς, κοινωνικούς χώρους. Πιστεύω σε μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία δημιουργίας, ανάπτυξης, κοινωνικής ευαισθησίας, εκσυγχρονισμού».

Η Κλαίρη Δεληγιάννη γεννήθηκε το 1962 από πατέρα Ηπειρώτη και μητέρα Σμυρνιά. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής και των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Δίδαξε επί 20 χρόνια σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Εκλέγεται από το 2006 ανελλιπώς Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Νέας Σμύρνης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης”, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επιφορτισμένη επιπλέον με την παρακολούθηση του Δημοτικού Έργου, των Διοικητικών Υπηρεσιών, του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, της Δημοτικής Χορωδίας και τη λειτουργία του Γραφείου Πανίδας. Από το 2014 είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Σμύρνης – Παλαιού Φαλήρου “H Τιτάνη”.

- Διαφήμιση -