- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Βίντεο από τη δράση συμμορίας που λήστευε ανήλικους στα Νότια Προάστια δημοσιοποίησε η ΕΡΤ. Χθες έγινε γνωστό πως η αστυνομία ταυτοποίησε πέντε μέλη της σπείρας. Οι δράστες διέπρατταν ληστείες, στήνοντας καρτέρι στα θύματά τους τις βραδινές ώρες. Μάλιστα, δεν δίσταζαν να τους χτυπήσουν, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα.

Κάμερα ασφαλείας καταστήματος καταγράφει την άγρια επίθεση που δέχτηκε 17χρονος μαθητής από δύο ανήλικους στο Παλαιό Φάληρο. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό οι ανήλικοι ληστές γρονθοκοπούν και κυνηγούν το θύμα τους γύρω από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα για να του αρπάξουν χρήματα και το κινητό του.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος πέντε ατόμων, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι ανήλικοι. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος έξι γονέων των ανήλικων κατηγορουμένων. Όπως εκτιμάται, τα μέλη της συμμορίας είχαν ξεκινήσει την δράση τους από τον Οκτώβριο του 2022, ενώ μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις ληστειών σε Αργυρούπολη, Παλαιό Φάληρο και Δάφνη.

- Διαφήμιση -