- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Μηνύματα με ισχυρό συμβολισμό εξέπεμψε από το ιστορικό Γκόλφ Γλυφάδας που φέρει το όνομα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με μια μεγάλη συγκέντρωση (πάνω από 4.000 άτομα κατά τους συνεργάτες του) με την οποία ουσιαστικά εγκαινίασε την προεκλογική του καμπάνια ως εκ νέου υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα.

Η μεγάλη συγκέντρωση αποτέλεσε μια «επίδειξη εσωκομματικής δύναμης» , χωρίς όμως την παραμικρή αιχμή και μέσα σε κλίμα υποστηρικτικό προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βουλευτές σε αυτή τη φάση, βέβαια, δεν είχαν προσκληθεί, σε αντίθεση με τους Δημάρχους όλων των Δήμων του Νότιου Τομέα, οι οποίοι σχεδόν στο σύνολό τους ανταποκρίθηκαν.

Ο υπουργός Εξωτερικών, αφού αναφέρθηκε διεξοδικά στις στρατηγικές συμφωνίες της χώρας, πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδώσει στον ελληνικό λαό την εντολή που παρέλαβε θα έχει μια μοναδική προνομία, να είναι η μόνη Κυβέρνηση μετά το 1947 που θα παραδώσει την Ελλάδα μεγαλύτερη από ότι την παρέλαβε.

«Υπογράψαμε τη συμφωνία με τους Ιταλούς μετά από 50 χρόνια και τη συμφωνία με τους Αιγύπτιους μετά από 35 χρόνια», είπε.

Κάνοντας τον προσωπικό του απολογισμό, είπε ότι έχει πετάξει πάνω από 1 εκατ. χλμ, έχει επισκεφτεί 71 χώρες και σε όλους όσους συνάντησε, περιλαμβάνονται και 15 ΥΠΕΞ που ουδείς υπουργός Εξωτερικών έχει επισκεφτεί στα 200 χρόνια της ιστορίας μας. Πρόσθεσε, δε, ότι με την προχθεσινή συμφωνία στο Καζακστάν, συμπληρώθηκε η υπογραφή 300 διεθνών συμφωνιών.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για την ανταλλαγή ευχών ενόψει Χριστουγέννων και με αφορμή την ονομαστική εορτή του πρώτου σε δημοφιλία υπουργού και σε ψήφους, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας (Β3 εκλογική περιφέρεια) του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

dendias-glyfada-9
dendias-glyfada-6
dendias-glyfada-1
dendias-glyfada-4

 

 

- Διαφήμιση -