- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Αιφνιδιαστικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, καθώς το τελευταίο διάστημα κάποια μεσαία στελέχη του κόμματος, ματαιώνουν την συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια. Μετά μάλιστα την ανακοίνωση της μη συμμετοχής στα ψηφοδέλτια της Α’ ή της Β΄ Πειραιά του Δημήτρη Κατσικάρη, ενός στελέχους με σημαντική διαδρομή, που ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος εκ νέου με τον συνδυασμό του Γ. Σγουρού, ήλθε η παραίτηση της Αναστασίας Σιμητροπούλου , αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Σιμητροπούλου, παραιτήθηκε από την θέση της αναπληρώτριας εκπρόσωπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με την ίδια, η παραίτησή της έχει να κάνει με προσωπικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί και τη μη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, που δεν έχει μεν ανακοινωθεί επίσημα αλλά εθεωρείτο δεδομένη.

Η κυρία Σιμητροπούλου, η οποία ήταν επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, είχε αναλάβει καθήκοντα αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ πριν από έναν χρόνο.

Η Αναστασία Σιμητροπούλου γεννήθηκε το 1983 και κατάγεται από τις Κροκεές Λακωνίας. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη Δικηγόρος, έχοντας από το 2010 δημιουργήσει το δικό της Δικηγορικό Γραφείο στον Άλιμο Αττικής.

Σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισημαίνεται:  «Η Αναστασία Σιμητροπούλου υπέβαλε την παραίτηση της από τη θέση της αναπληρώτριας Εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για προσωπικούς λόγους. Την ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή της όλους αυτούς τους μήνες στη συλλογική προσπάθεια, την οποία θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις».

- Διαφήμιση -