- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με συνεχή αιτήματά τους προς τη Διοίκηση, οι γιατροί του Νευροχειρουργικού τμήματος του Ασκληπιείου Βούλας ζητούν την αγορά ενός σύγχρονου μηχανήματος που απαιτείται για τις Νευροχειρουργικές επεμβάσεις. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, ωστόσο, δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα, στο δίκαιο αίτημα των γιατρών, λέει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Χρειάζεται η παρέμβαση της ΕΙΝΑΠ και η δημοσιοποίηση του θέματος για να ακουστεί το δίκαιο αίτημα των γιατρών του Νευροχειρουργικού τμήματος του Ασκληπιείου Βούλας για την αγορά ενός μικροσκοπίου «απολύτως απαραίτητου» για τις νευροχειρουργικές επεμβάσεις.

Το προηγούμενο έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, ενώ η Διοίκηση του Νοσοκομείου, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα των γιατρών, μέχρι σήμερα δεν έχει ανταποκριθεί.

Η ΕΙΝΑΠ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, ώστε να κοινοποιήσει το θέμα.

«Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ είναι ενήμερο για την πολύχρονη επιστημονική και κοινωνική προσφορά του Νευροχειρουργικού τμήματος του Ασκληπιείου Βούλας. Υποστηρίζουμε απόλυτα το αίτημα των γιατρών του Νευροχειρουργικού τμήματος για προμήθεια νέου σύγχρονου νευροχειρουργικού μικροσκοπίου, απολύτως απαραίτητου για τη διενέργεια νευροχειρουργικών επεμβάσεων, επισημαίνοντας ότι το προϋπάρχον μικροσκόπιο, το οποίο ήταν πεπαλαιωμένο, έχει βγει οριστικά εκτός λειτουργίας.

Θεωρούμε απαράδεκτο ότι το αίτημα αυτό δεν έχει υλοποιηθεί από τη Διοίκηση του νοσοκομείου και της 2ης ΥΠΕ, παρά τα επανειλημμένα αιτήματα των γιατρών του τμήματος.

Απαιτούμε να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, για να μπορεί να διεξάγεται απρόσκοπτα η χειρουργική δραστηριότητα του τμήματος».

- Διαφήμιση -