- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Μια 15χρονη μαθήτρια παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το πρωί της Πέμπτης στην συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Πειραιώς στη Βούλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το κορίτσι παρασύρθηκε, ενώ ήταν πεζή, στην προσπάθειά της να περάσει απέναντι τον δρόμο προκειμένου να πάει στο σχολείο της.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η 15χρονη διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας της. Πάντως λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ευτυχώς η 15χρονη δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τροχαίο έγινε όταν η οδηγός ενός αυτοκινήτου που κατευθυνόταν προς τη Βουλιαγμένη έστριψε δεξιά στην οδό Σωκράτους με αποτέλεσμα να παρασύρει την 15χρονη μαθήτρια της Α’ Λυκείου. Το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο σε 10 λεπτά την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Παίδων. Από την πρώτη στιγμή στον τόπο του τροχαίου βρέθηκαν στελέχη του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενώ οι γονείς της 15χρονης ενημερώθηκαν για το τροχαίο από το σχολείο της. Όπως αναφέρει το ertnews.gr, η 59χρονη οδηγός του ΙΧ παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Στη διασταύρωση υπάρχει διάβαση πεζών με φανάρι. Αλλά, είναι από τα σημεία που οι “βιαστικοί” οδηγοί περνάνε με κόκκινο

- Διαφήμιση -