- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου έχει μπει σε ρυθμούς καρναβαλιού και ετοιμάζεται με τα σχολεία του, τους Συλλόγους και τους φορείς της πόλης, το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού, αλλά και τους επισκέπτες του να διασκεδάσει και να γλεντήσει στις εκδηλώσεις που διεξάγονται σε όλη την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ν πόλη!

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής, 19 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, στις 14.30 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη. Με το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει το Colour Day Festival και η νεανική συναυλία. Οι εκδηλώσεις της αποκριάς θα συνεχιστούν με τα παραδοσιακά Κούλουμα και τη συναυλία με την Γλυκερία, την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου, στις 11.00, στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο.

Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων του καρναβαλιού έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου (www.dimosmoschatou-tavrou.gr) και θα διανέμεται σε κεντρικά σημεία της πόλης μας. Κι ενώ τα σχολεία μας διοργανώνουν αποκριάτικα πάρτι για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους, το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού θέτει τους γρίφους του και βάζει σε δοκιμασίες τις ομάδες του,ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Γ. Ευθυμίου, καλεί τους πολίτες του να διασκεδάσουνστη συναυλία αγάπης στις 14 Φεβρουαρίου που διοργανώνεται για καλό σκοπό, να γλεντήσουν παραδοσιακά την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, να διασκεδάσουν στο μεγάλο αποκριάτικο πάρτι του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου, αλλά και να περάσουν όμορφες ώρες διασκέδασης συμμετέχοντας στην μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, καθώς και στη νεανική συναυλία με τον F.Y. και το Colour Day Festival.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Καλώ όλους τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας να γίνουν για λίγο όλοι παιδιά, να διασκεδάσουν και να ψυχαγωγηθούν στις εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει με ελεύθερη είσοδο για όλους! Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όσους τόσες μέρες τώρα εργάζονται σε  κάθε πόστο με διάθεση προσφοράς και αγάπης, προκειμένου να έχουμε ξανά ένα Καρναβάλι ξεχωριστό, ένα Καρναβάλι συμμετοχής και αγάπης που χωράει όλους τους πολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας! Σας περιμένουμε κοντά μας!»

- Διαφήμιση -