- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Πλούσιο πρόγραμμα Αποκριάτικων Μαθητικών Εκδηλώσεων 2023 διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με το Γραφείο Παιδείας του Δήμου, με μουσική, χορούς, παιχνίδια, δρώμενα, εντυπωσιακά σόου και πολλές εκπλήξεις, που θα συναρπάσουν και θα παρασύρουν κατοίκους, δημότες και επισκέπτες της πόλης μας, σε ένα μοναδικό καρναβαλικό ξεφάντωμα.

Το «Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023» του Δήμου, που όπως κάθε χρόνο έχει στο επίκεντρο της αποκριάτικης φιέστας τα Φαληριωτάκια, τους μαθητές των σχολείων της πόλης και τη νεολαία, αρχίζει την Κυριακή 19/2 (13.00), στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου (από Σειρήνων έως Αμφιτρίτης). Το πρώτο άρμα με τον Βασιλιά Καρνάβαλο ανοίγει την παραδοσιακή, αγαπημένη μαθητική παρέλαση, με τις καρναβαλικές ομάδες από τα σχολεία του Δήμου.

Κοντά μας και η ομάδα του Jerry Egharevba που θα ανεβάσει το θερμόμετρο στο ‘κόκκινο’ και θα ξεσηκώσει στο πέρασμά της, τους θεατές, ταξιδεύοντάς τους σε ένα ασταμάτητο χορευτικό κέφι. Βάλτε τις μάσκες σας, φορέστε τις στολές σας, πάρτε τις σερπαντίνες και τα κομφετί και ελάτε να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε με τους κλόουν, τους εντυπωσιακούς ξυλοπόδαρους, τον Λατίνο DJ Alex De Leon, τις Βραζιλιάνες χορεύτριες και το facepainting.

Το μεγάλο μαθητικό καρναβαλικό πάρτι θα φτάσει εκείνη την ημέρα στην κορύφωσή του, με το το show που θα ακολουθήσει, από τον Τόνι Σφήνο και την παρέα του.

Η επόμενη Αποκριάτικη εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25/2 (11.00), στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας. Ελάτε να ξεφαντώσουμε με χορό και παιχνίδια και με το Βασιλιά Καρνάβαλο, σε ένα νέο πάρτι που θα απογειώσει το κέφι και την αποκριάτικη ατμόσφαιρα και θα κλείσει με τα αλευρομουτζουρώματα, διασκεδάζοντας τους λιλιπούτειους φίλους μας.

Την Καθαρά Δευτέρα 27/2 (11.00) γιορτάζουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στο Πάρκο του Φλοίσβου. Διασκεδάζουμε με μουσική, παραδοσιακούς χορούς, για μικρούς και μεγάλους από τα χορευτικά τμήματα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και πολλά κεράσματα. Ανιματέρ ψυχαγωγούν τους μικρούς μας φίλους με παιχνίδια, face painting και πολλές εκπλήξεις.
Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος καλεί όλους τους Δημότες να συμμετάσχουν, αφήνοντας τις έννοιες και τα προβλήματα στην άκρη και να ξεφαντώσουν στους καρναβαλικούς ρυθμούς με τα πολλά δρώμενα, τα παραδοσιακά έθιμα, τους χορούς, και τα πάρτι, που περιλαμβάνει ο κύκλος εκδηλώσεων «Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023» του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση των μαθητών και της νεολαίας μας: «Καρναβάλι σημαίνει κυρίως λαμπερά παιδικά χαμόγελα! Τα παιδιά, οι μαθητές των σχολείων της πόλης μας και η νεολαία της, είναι οι βασιλιάδες της Αποκριάς και φέτος στο Δήμο μας. Είναι μια ευκαιρία για τους Φαληριώτες να κατέβουν στο δρόμο, να συντονιστούν σε καρναβαλικούς ρυθμούς, να χαμογελάσουν και να διασκεδάσουν. Μικρούς και μεγάλους, σας περιμένουμε όλους στην παρέα μας, σε εκδηλώσεις και πάρτι στις πλατείες και τις φαληριώτικες γειτονιές, για παιχνίδι και ατέλειωτη διασκέδαση».

Την ευθύνη και τον συντονισμό των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων έχει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης.

- Διαφήμιση -