- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου της 33χρονης πολωνέζας, που βρέθηκε νεκρή στην πολυτελή οικία γνωστού επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα προκειμένου να ρίξει φως, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. 

Μάλιστα, οι γονείς της 33χρονης ήρθαν στην Ελλάδα από την Πολωνία, για να παραλάβουν τη σορό της, χωρίς ακόμη να έχουν μάθει πώς κατέληξε το παιδί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη ήταν προσκεκλημένη στο σπίτι του επιχειρηματία, με τον οποίον – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχαν γνωριστεί σε Κέντρο Αποτοξίνωσης Αλκοολικών στην Ισπανία.

Μαζί της ήταν προσκεκλημένη και μία φίλη της, με την οποία πέρασαν τη νύχτα της 22ας προς 23η Μαρτίου, όλοι μαζί στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη. Μία εβδομάδα μετά δεν έχει εκδοθεί καμία ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ για το συμβάν.

Η 33χρονη, που την περιγράφουν ως ψηλή 1,80 και εύσωμη, το πρωί βρέθηκε νεκρή.

Παραμένει άγνωστο τι έχει καταθέσει στην προανάκριση η φίλη της 33χρονης. Θεωρείται πρόσωπο «κλειδί» καθώς η μαρτυρία της θα μπορούσε να δώσει απαντήσεις στην έρευνα για τον θάνατο της πολωνέζας στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη.

Τι έδειξε η νεκροψία – Η αιτία θανάτου της

Σήμερα, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η ΕΛ.ΑΣ έλαβε στα χέρια της τα αποτελέσματα της νεκροψίας στη σορό της 33χρονης, με το θρίλερ να λαμβάνει τέλος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, η 33χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια που παραπέμπουν σε υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, η ποσότητα που είχε καταναλώσει θα φανεί από τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αργούν να βγουν.

- Διαφήμιση -