- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τον Οκτώβριο του 2023 αναμένεται να ξεκινήσουν τα κατασκευαστικά έργα στη Μαρίνα Αλίμου, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 100 εκατ. ευρώ. Ήδη το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν οι μελέτες ανάπτυξης και παράλληλα πραγματοποιήθηκαν έργα συντήρησης και βελτιωτικές κινήσεις, με σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της μαρίνας. Αυτό υποστηρίζει στο powergame.gr ο διευθύνων σύμβουλος της REDS, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Η νέα μαρίνα αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί από τη REDS το 2025 και αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας, με το πλάνο ανάπτυξης του έργου να προβλέπει ότι στη χερσαία ζώνη της μαρίνας θα δημιουργηθούν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, γραφεία και κτίρια εμπορικής χρήσης, καθώς και κτίρια που θα αφορούν σε ψυχαγωγική χρήση. Ακόμη, τα γραφεία διοίκησης της εταιρείας θα εγκατασταθούν στο σημείο, ενώ από τα έργα δεν θα επηρεαστεί το κολυμβητήριο, το οποίο παραμένει ενταγμένο στην περιοχή και για το οποίο έχει προβλεφθεί η ανακατασκευή των χώρων του. Η συγκεκριμένη επένδυση θα συνεισφέρει ακόμα σημαντικά στην αναβάθμιση του παραθαλάσσιου μετώπου της πόλης και θα αποτελέσει έναν νέο ισχυρό ψυχαγωγικό και τουριστικό προορισμό, φιλοδοξώντας έτσι να αλλάξει την εικόνα της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Όπως τονίζει ο κ. Κωνσταντινίδης: «Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της μαρίνας τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών συνολικά, αλλά και ειδικά προς τους ελλιμενιζόμενους ιδιοκτήτες σκαφών, ώστε η Νέα Μαρίνα Αλίμου να αποτελέσει μία από τις πιο σύγχρονες της Μεσογείου».

- Διαφήμιση -