- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο Παύλος Πολάκης με παρέμβασή του το βράδυ του Σαββάτου τάχθηκε στο πλευρό του υποψήφιου βουλευτή Α΄Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μπελαβίλα, ο οποίος είπε ότι πρέπει να υπάρξει ακύρωση και επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του Ελληνικού.

«Συμφωνώ με το Νίκο Μπελαβιλα. 4 χρόνια φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σώου με μπουλντόζες του «αδιευκρινιστου» και του Μητσοτακη και επι της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ! Το “μεγάλο έργο των 70.000 θέσεων εργασιας” έγινε υπόθεση real estate που σήμερα η αξία της γης εκτιμάται στα 16 δις…», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης. «…όταν επι Σαμάρα έλεγαν 600 εκατομμύρια !!Αυτή είναι η κυβέρνηση που θα έφερνε επενδύσεις και ανάπτυξη. Έρχεται η ώρα όμως να ζητήσουμε το λογαριασμό και να ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ τι ΤΗΡΗΘΗΚΕ και τι όχι από όσα συμφωνήθηκαν το 2016. Δικαιοσύνη παντού!!!

Ο κ. Μπελαβίλας σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», επεσήμανε ότι «θα τεθεί ξανά στο τραπέζι η σύμβαση του Ελληνικού, στη βάση όσων συμφωνήθηκαν το 2016 και δεν τηρήθηκαν ούτε στο ελάχιστο».

Ακόμη χαρακτήρισε το Ελληνικό «φούσκα» που όπως όλες οι φούσκες, έσκασε, αφού παραιτήθηκαν από την επένδυση ένας ένας οι ξένοι επενδυτές και τώρα παραιτούνται και οι ελληνικές τράπεζες. «Το μέγα αναπτυξιακό έργο είναι μια εικονική πραγματικότητα και τίποτα από αυτά που διαφήμισε η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ.Γεωργιάδης, δεν πρόκειται να γίνουν. Έχουν γίνει μόνο καταστροφές. Καταστροφές κτιρίων, που εμπόδιζαν υποτίθεται την ανέγερση των ουρανοξυστών και του Καζίνο, κτιρίων ιστορικών όπως του Αμερικανικού Κολλεγίου της Γλυφάδας και πανάκριβων όπως τα Ολυμπιακά ακίνητα», υπογράμμισε ακόμη ο υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Πειραιά.

 

- Διαφήμιση -