- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Επέστρεψε πίσω στην παράταξη του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου ο Γιώργος Κοκολέτσος με δημόσια δήλωση του και θα είναι εκ νέου υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Κωνσταντέλλου “Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Πόλη για να Ζεις” . Να σημειωθεί πως ο κ. Κοκολέτσος δημιούργησε με την αποχώρηση του,  τον Ιούλιο του 2022 την παράταξη  «Μπλε Αλλαγή». 

Σε ανακοίνωση του ο κ. Κοκολέτσος αναφέρει :

«Αγαπητοί συνδημότες,

Μπροστά στο καλό της πόλης μας παραμερίζονται οι εγωισμοί και οι προσωπικές διαδρομές. Κατόπιν συνάντησης με τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε σε κοινή δημιουργική πορεία που θα μας οδηγήσει στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης του μέλλοντος.

»Τις προηγούμενες ημέρες είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ προσωπικά και εις βάθος για τα λειτουργικά, αισθητικά και τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας μαρίνας Βουλιαγμένης από τη διοίκηση της επιχείρησης και τα αρμόδια για το τεχνικό έργο στελέχη της. Η πραγματικότητα είναι ότι ολοκληρώθηκε ένα άρτιο αισθητικά και πρωτοπόρο τεχνικά, φιλικό στο περιβάλλον, πλήρως εφάμιλλο της φυσιογνωμίας της Βουλιαγμένης έργο. Πρόκειται για μια υποδομή που κοσμεί την περιοχή αλλά και τη χώρα μας.

»Η σημερινή μαρίνα Βουλιαγμένης, διαψεύδει τα αρνητικά σενάρια που κινητοποίησαν και ανησύχησαν τους πολίτες. Οι υποδομές εκσυγχρονίστηκαν αποτρέποντας κάθε πιθανή ρύπανση του κόλπου, οι χώροι έγιναν επισκέψιμοι για όλους, η φύτευση πρασίνου σε αυτούς είναι πυκνή και εντυπωσιακή, το μέγεθος του έργου περιορίζεται στην απολύτως απαραίτητη κλίμακα για τον ασφαλή ελλιμενισμό των σκαφών. Η επένδυση μετά από τη διαπραγμάτευση της δημοτικής αρχής άλλαξε ριζικά τα μεγέθη της, συγκεκριμένα από 11.800 τ.μ. δόμησης περιορίστηκε σε 4.800 τ.μ. και η μαρίνα προσαρμόστηκε να φιλοξενεί λιγότερα και πιο σύγχρονα σκάφη.

» Στα ως άνω συμπεράσματα οδηγήθηκα , κατόπιν υποβολής εγγράφως σημαντικών ερωτημάτων προς τη διοίκηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, τα οποία απαντήθηκαν πλήρως μη αφήνοντας πλέον περιθώρια παρερμηνειών και λανθασμένων αναγνώσεων.

» Οι παρεμβάσεις μου όλο αυτό το διάστημα έγιναν με μοναδικό γνώμονα την περιβαλλοντική ισορροπία του φυσικού περιβάλλοντος της Βουλιαγμένης.

»Η φάση κατασκευής του μεγάλου αυτού έργου δημιούργησε εύλογες ανησυχίες στους πολίτες από την όχληση σε θάλασσα και στεριά και θεώρησα καθήκον μου να εκφράσω ανοιχτά τους φόβους μου, με θάρρος, σεβόμενος τις αρχές και αξίες μου υπέρ του κοινού συμφέροντος. Θεώρησα, όπως και άλλοι συνδημότες μου, ότι η θολερότητα των υδάτων που παρατηρήθηκε στη φάση των βυθοκορήσεων θα ήταν μόνιμη και θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στον κόλπο της Βουλιαγμένης. Από την κινητοποίηση αυτή, το μήνυμα για στενότερη περιβαλλοντική παρακολούθηση και επαγρύπνηση είχε αποτέλεσμα.

» Πρώτος από όλους το έλαβε και το μετέτρεψε σε θετική δράση ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και του το αναγνώριζω προσωπικά.

»Στη βάση αυτή σήμερα, κατόπιν συζητήσεων και σύγκλισης αποψέων για θέματα που αφορούν τον Δήμο μας γενικότερα, συντάσσομαι εκ νέου στην παράταξη «Πόλη για να Ζεις» με την οποία θα δώσω το παρών στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κοκολέτσος Γιώργος
τ. Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης»

- Διαφήμιση -