- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Σε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Παναγούλη στον Άγιο Δημήτριο πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της η μέχρι τώρα βουλευτής και ξανά υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας Τόνια Αντωνίου.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες μεταξύ άλλων οι δήμαρχοι Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου και Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, οι πρώην δήμαρχοι Αγίου Δημητρίου, Π. Ειρηνάκης, Αλίμου Θ. Ορφανός και Γλυφάδας Κ. Κόκκορης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δάφνης-Υμηττού Γ. Δαουλάρης και Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Πωλίνα Λάμψια, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, στελέχη από το χώρο της αυτοδιοίκησης και από κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους, καθώς και ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά Ανδρέας Τσούνης.

Την Τόνια Αντωνίου προλόγισε ο Χρήστος Κακλαμάνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αναφέροντας ότι «εάν θα ήθελα να χαρακτηρίσω με μία λέξη την Τόνια Αντωνίου, αυτή η λέξη θα ήταν ΠΑΣΟΚ» και κάλεσε τους πολίτες να τη στηρίξουν λέγοντας ότι «δεν θα προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη σας».

Η Τόνια Αντωνίου, αφού άσκησε σκληρή κριτική τόσο στην διακυβέρνηση της ΝΔ, όσο και στην προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, για τα μοντέλα διακυβέρνησης της χώρας και τις επιλογές τους, κάλεσε τους πολίτες σε μια δημοκρατική πανστρατιά για να σηκώσουν ψηλά στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και να το αναδείξουν σε πρωταγωνιστή της αλλαγής. Αναφερόμενη στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι κορυφαίες προτεραιότητες αποτελούν η ανακούφιση των πολιτών από την ακρίβεια με τη μείωση των έμμεσων φόρων και την ενίσχυση των εισοδημάτων, η στήριξη του κοινωνικού κράτους και ιδιαίτερα του Εθνικού Συστήματος Υγείας, η αντιμετώπιση του τεράστιου χρέους των πολιτών που ξεπερνά τα 270δις και τα μέτρα ενίσχυσης της νέας γενιάς.

Τέλος, αφού τόνισε ότι στην εποχή μας είναι μείζον ζήτημα η ηθική στην πολιτική, δεσμεύτηκε απέναντι στους πολίτες που θα την επιλέξουν με τη χαρακτηριστική φράση «δεν θα ντραπείτε ποτέ για την επιλογή σας», αποσπώντας ενθουσιώδες χειροκρότημα.

- Διαφήμιση -