- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Η ιστορική ξύλινη «Παγόδα», στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, προετοιμάζεται να στεγάσει το Μουσείο Ελληνικού Κινηματογράφου όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο κ. Κωνσταντάτος, «κάτι μοναδικό στην Ελλάδα δημιουργείται στον πρωτοπόρο δήμο μας, στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, εκεί που ανάμεσα στα οικόπεδα που εξασφαλίσαμε βρίσκεται ένα μοναδικό διατηρητέο μνημείο, η περίφημη ξύλινη Παγόδα που κατασκευάστηκε από τους Βρετανούς το 1939 και θυμίζει εσωτερικό ξύλινου πλοίου».

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και όπως σημείωσε ο δήμαρχος πλέον «θα ζωντανέψει ο Ελληνικός Κινηματογράφος, η ιστορία του αλλά και σπάνια εκθέματα όλων των μεγάλων πρωταγωνιστών που γενιές και γενιές Ελλήνων μεγάλωσα μαζί τους».

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Κωνσταντάτος, «το μοναδικό αυτό έργο που θα προσκαλέσει αίσθηση, σύντομα θα πούμε περισσότερα σε συνέντευξη Τύπου όπου θα το παρουσιάσουμε αναλυτικά».

Πηγή φωτογραφίας: facebook Γιάννη Κωνσταντάτου

 

Πηγή φωτογραφίας: facebook Γιάννη Κωνσταντάτου

- Διαφήμιση -