- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου, η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου διοργανώνουν, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, την «Λευκή Νύχτα» και καλούν τους πολίτες να διασκεδάσουν σε μία γιορτή για την πόλη.

Κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» τα καταστήματα στο Μοσχάτο θα παραμείνουν ανοιχτά έως αργά με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις, ενώ στις 21.30, η πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. πλατεία Μεταμορφώσεως) θα φιλοξενήσει τους GADJO DILO σε μία συναυλία για όλες τις ηλικίες των συμπολιτών μας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας, αφού η κακοκαιρία την Άνοιξη δεν μας επέτρεψε να γιορτάσουμε τη Λευκή Νύχτα όπως θα έπρεπε και δίνουμε μία ευκαιρία στους πολίτες και στους επισκέπτες της πόλης να γιορτάσουν μαζί μας, απολαμβάνοντας χαμηλές τιμές στα καταστήματα της πόλης μας και ειδικές προσφορές. Η γιορτή θα κορυφωθεί στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη, όπου το γνωστό συγκρότημα Gadgo Dilo θα μας προσφέρει μία μοναδική συναυλία γεμάτη κέφι αλλά και νοσταλγία με γνωστά τραγούδια που όλοι αγαπάμε σε νέους ρυθμούς! Στηρίζουμε τα καταστήματα της πόλης μας, γιορτά-ζουμε μαζί».

- Διαφήμιση -