- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Και ο όμιλος της Μarriott «έκλεισε» στο Ελληνικό μετά τη Mandarin. Είναι το δεύτερο μεγάλο ξενοδοχειακό όνομα που κλείνει στο project και θα αφορά τον Πύργο μικτής χρήσης που θα αναπτυχθεί από την κοινοπραξία της επενδυτικής Brooklane (70%) με τη Lamda (30%).

Το νέο κυκλοφόρησε χθες στη γενική συνέλευση της Lamda, χωρίς πάντως να γίνει γνωστό ποιο από τα brands του ομίλου τελικά θα βάλει την υπογραφή του στον Πύργο που εκτός από το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει και περί τις 50… πρωτοκλασάτες κατοικίες.

Σημειωτέον ότι αρχικά το πλάνο περιελάμβανε και χώρους γραφείων, ωστόσο τα σπίτια στο project φαίνεται ότι έχουν μεγάλη πέραση. Είναι ενδεικτικό ότι για τον πολύ ακριβό Πύργο Κατοικιών, που είναι και ένα από τα τοπόσημα του project που «τρέχει» η Lamda, από τα συνολικά 170 διαμερίσματα, στην αγορά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει… τίποτα, δεδομένου ότι για τα 157 υπάρχουν συμφωνίες αγοράς και τα υπόλοιπα 13 (συμπεριλαμβανομένων και των ρετιρέ) είναι υπό διαπραγμάτευση. Η συνολική αξία είναι στα 625 εκατ. ευρώ, ενώ το φθηνότερο πουλήθηκε με 10.000 ευρώ και το ακριβότερο – ρετιρέ στις 32.000 ευρώ. Ποσοστό 96% των αγοραστών είναι Ελληνες και 4% ξένοι.

 

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

- Διαφήμιση -