- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το 9ο Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εκδηλώσεων της παραλίας του Μπάτη και οι μαθητές θα παρουσιάσουν τις επιδόσεις τους και τις δημιουργίες τους, σε μουσικές και χορευτικές δράσεις, ατομικά ή ομαδικά, σε μία διοργάνωση η οποία τυγχάνει της αγάπης, της αποδοχής και της υποστήριξης της Φαληρικής Κοινωνίας.

Στο 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ θα συμμετέχουν με καλλιτεχνικά σχήματα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Παλαιού Φαλήρου.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου της πόλης μας Γιάννη Φωστηρόπουλου και την μέριμνα του Τμήματος Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου, οι θεατές του Φεστιβάλ, καλούνται να συνδράμουν σε εθελοντική κοινωνική δράση, με προσφορές τροφίμων προς τη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο-Συσσίτιο που θα λειτουργεί στο χώρο του Φεστιβάλ, στον Μπάτη, από το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου μας.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης έχει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης, την καλλιτεχνική επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η Μαρία Οικονομάκου ενώ η δράση υποστηρίζεται από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλαιού Φαλήρου.

- Διαφήμιση -