- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να παίρνει το χρίσμα για υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής στη θέση του Γιώργου Πατούλη και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως και ο Γιώργος Παπανικολάου.

Υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας ξανά ο Παπανικολάου

Ωστόσο πριν από λίγο μάλιστα ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, στον οποίο είχε προτείνει ο πρωθυπουργός να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Γλυφάδας.
Η κίνηση αυτή του κ.Παπανικολάου επιβεβαιώνει πως ο ίδιος έφυγε από την κούρσα των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής.

Η ανακοίνωση Παπανικολάου

Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”.
Τα καλύτερα είναι μπροστά

Η ενόχληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το ζεϊμπέκικο του νυν περιφερειάρχη Αττικής εν μέσω πυρκαγιών ήταν δεδομένη. Η συγγνώμη που ζήτησε ο κ. Πατούλης και η δικαιολογία ότι επρόκειτο για «μία κακή στιγμή» δεν συγκίνησε Πειραιώς και Μέγαρο Μαξίμου με αποτέλεσμα να «κοπεί».

Εξάλλου μετά την υπόθεση της παραίτησης του Νότη Μηταράκη από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη επειδή βρισκόταν σε νησί και απουσίαζε από το πόστο εν μέσω των πυρκαγιών, το μήνυμα από Μέγαρο Μαξιμού ήταν ξεκάθαρο. «Τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές», ανέφεραν κομματικές πηγές και συμπλήρωναν πως τα μέλη της ΝΔ δεν μπορούν να βρίσκονται σε αναντιστοιχία με την κοινωνία και να εκ φεύγουν των αρχών της παράταξης.

 

ΠΗΓΗ: www.iefimerida.gr

- Διαφήμιση -