- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Προβολές για τη Μεσόγειο και μοναδικά μουσικοχορευτικά δρώμενα γεμάτα από την αύρα της Μεσογείου, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου στο Μεσογειακό Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Το μεγάλο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, έρχεται στo Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για 7ησυνεχόμενη χρονιά με ελεύθερη είσοδο για όλους και μας ταξιδεύει σε μοναδικές μουσικές γωνιές της Μεσογείου.

Πλακόστρωτο Παραλίας – Λιμάνι Βάρκιζας  

Ώρα 21.00

 

Παρασκευή 07/07/2022

Τελετή Έναρξης «Σαλπάρουμε»

«Μεσόγειος η Θάλασσά μας», προβολή video, σε κείμενα Βασιλικής Λάζαρη και επιμέλεια Γιάννη Πρεβενιού.

«Σε δρόμους Ανατολής και Δύσης»: Μια φωνή, ένας κιθαρίστας και μια φλαμενκίστα θα μας ταξιδέψουν σε μελωδικούς και αισθαντικούς δρόμους της Mεσογείου.

Φωνή Κατερίνα Κεραμιδά, Κιθάρα Μιχαήλ Άγγελος Νιάρχος, Flamenco Dancer Katerina Albertini Voulgari.

Νίκος Πορτοκάλογλου – Ρένα Μόρφη

Μαζί τους οι Ευγενείς Αλήτες

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου υποδέχεται επί σκηνής τη Ρένα Μόρφη. Η τηλεοπτική εκπομπή «Μουσικό Κουτί» επισφραγίζει την τεράστια επιτυχία της, με την καλοκαιρινή περιοδεία του Νίκου και της Ρένας, σε σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μια συναυλία γιορτή με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και

ευφάνταστες διασκευές!

Οι Ευγενείς Αλήτες, η μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, μεγαλώνει και ανανεώνεται. Πρωταγωνιστές της μπάντας ο Βύρωνας Τσουράπης, ο Λάμπης Κουντουρογιάννης και ο Θανάσης Τσακιράκης, αγαπημένοι μουσικοί συνοδοιπόροι από το «Μουσικό Κουτί».

 

Σάββατο 08/07/2023

Συναυλία με τον Βασίλη Σκουλά

Ο θρύλος της Κρητικής μουσικής ο Ανωγειανός Βασίλης Σκουλάς, θα ερμηνεύσει τραγούδια όπως ο «Ερωτόκριτος», «Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου» και άλλα με τη συνοδεία των μουσικών Ελένη Τορνεσάκη, Βασίλειος Δραμουντάνης, Ερρίκος Αλκιβιάδης Σκουλάς και Βασίλειος Σκουλάς. Συμμετέχει το χορευτικο τμήμα της Ένωσης Κρητών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Κυριακή 09/07/2023

Συναυλία με το συγκρότημα KOZA MOSTRA

Οι KOZA MOSTRA έχουν εξελιχθεί στο πιο σημαντικό και αντιπροσωπευτικό ethnic-rock συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα. Είναι δημιούργημα του μουσικοσυνθέτη Ηλία Κόζα. Το συγκρότημα είναι γνωστό για την επανασύσταση της παραδοσιακής, λαϊκής και ρεμπέτικης μουσικής του μεσοπολέμου, φιλτραρισμένης μέσα από ska, rock, punk ηχοχρώματα. Η συμμετοχή τους στην Eurovision με το «Alcohol is Free» έφερε την καλύτερη θέση της τελευταίας 15ετίας για την χώρα μας. Οι ΚΟΖΑ MOSTRA δημιουργούν ένα πάρτυ σε κάθε τους εμφάνιση.

- Διαφήμιση -