- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

ΠΗΓΗ: www.protothema.gr

Δύσκολη νύχτα με ένταση, κόντρες, αστυνομία κ.α στην Βάρκιζα έξω από το γνωστό Ribas, καθώς νεαροί παρουσία πολυάριθμου πλήθους «έστησαν» κόντρες με μηχανές, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν στη συνέχεια στη περιοχή.

Όπως φάνηκε από βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, το πλήθος ήταν αρκετά μεγάλο στην Βάρκιζα ακόμα και για τα δεδομένα τέτοιων «εκδηλώσεων» που στήνονται κατά καιρούν. Μάλιστα δεν φαίνεται πως ήταν πρόθυμοι να μην κάνουν αισθητή την παρουσία τους καθώς επιστράτευσαν βεγγαλικά και καπνογόνα.

Click on the button to load the content from www.tiktok.com.

Load content

Από τις ατραξιόν της βραδιάς ήταν οι συνήθεις κόντρες και οι σούζες και οι επιδείξεις αυτοκινήτων και μηχανών. Προφανώς όλα αυτά εξαιρετικά επικίνδυνα, με τόσο κόσμο δίπλα σε μηχανές και αυτοκίνητα που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα να προκαλεί την τύχη του για κάποιο ατύχημα με σοβαρές συνέπειες.

Το ερώτημα βεβαίως που προκύπτει από αυτές τις εικόνες είναι γιατί η αστυνομία επέτρεψε την συγκέντρωση τόσων ατόμων, οι οποίοι όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε μεγάλη απόσταση με τα βεγγαλικά.

Click on the button to load the content from www.tiktok.com.

Load content

Ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις κόντρες έφτανε σε όλες τις γειτονιές της Βάρκιζας προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της πόλης. Έπειτα από λίγα λεπτά, έκαναν την εμφάνιση τους τρεις κλούβες των ΜΑΤ οι οποίες στάθμευσαν στη Βασιλέως Κωνσταντίνου (απέναντι από την Εθνική Τράπεζα), στην πλατεία της Βάρκιζας και στο Riba’s.  Μόλις εμφανίστηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας, οι νεαροί «ραλίστες» τράπηκαν σε φυγή.

Click on the button to load the content from www.tiktok.com.

Load content

- Διαφήμιση -