- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Με τις τεχνικές βελτιώσεις και επιδιορθώσεις, καθαρισμούς και παρεμβάσεις, να βρίσκονται σε εξέλιξη από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου οι εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων της πόλης μας να είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους Φαληριώτες μαθητές και μαθήτριες, κατά το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, στις 11 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος είχε σήμερα συνάντηση στο Δημαρχείο με τους υπαλλήλους καθαρισμού των σχολικών κτιρίων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να καθοριστεί το πλαίσιο συνεργασίας, η κατάρτιση των συμβάσεων εργασίας καθώς και η άμεση αντιμετώπιση της γενικής καθαριότητας των σχολείων, εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε με την έναρξη του διδακτικού έτους  οι μαθητές να προσέλθουν σε ασφαλές, όμορφο, καθαρό  και υγιεινό σχολικό περιβάλλον.

Συντονίσθηκε και οργανώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλη Μιχαηλίδη και το Γραφείο Παιδείας.

Μετά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος έκανε την εξής δήλωση: «Υπογράφηκε η σύμβαση εργασίας με τις 39 καθαρίστριες και  καθαριστές των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Είχαμε συνάντηση μαζί τους, έγινε ουσιαστικός διάλογος και προσέγγιση στα προβλήματα που ενσκήπτουν και τα οποία ευτυχώς είναι λίγα και επιλύσιμα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε η αμοιβαία υπόσχεση και από τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και από την Δημοτική Αρχή, ότι κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει θα το αντιμετωπίζουμε στη βάση της συνεννόησης ώστε να δίνουμε άμεσα, από κοινού λύση.

Από τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους επιθυμούμε συνεργασία μεταξύ τους αλλά και με τους Διευθυντές των σχολείων. Εργασία με όρεξη, αγάπη και σεβασμό στο έργο τους.

Θα ήθελα να εξάρω την συμβολή του Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλη Μιχαηλίδη καθώς και των Προέδρων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.κ. Δημήτρη Μπόγρη και Χαράλαμπου Παπακωστόπουλου.

Εύχομαι καλή σχολική χρονιά, στους εργαζόμενους, δύναμη και υγεία, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Σχολικής Κοινότητας».

- Διαφήμιση -