- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

 Έντονη κριτική στην Δημοτική Αρχή Παλλήνης ασκεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης και  πρώην υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδώνης , επισημαίνοντας πως κανένας σχεδιασμός για τη φύλαξη των δασικών και πράσινων περιοχών του Δήμου, καμία πρόληψη, καμία κινητοποίηση δεν υπάρχει, αν και η Αττική φλέγεται. 

Στη δήλωση του ο Χ. Αηδώνης αναφέρει:  «Η Δημοτική Αρχή Παλλήνης σε (μόνιμες) διακοπές, τη στιγμή που η Αττική φλέγεται. Κανένας σχεδιασμός για τη φύλαξη των δασικών και πράσινων περιοχών του Δήμου μας, καμία πρόληψη, καμία κινητοποίηση.

»Τη στιγμή που η Αττική φλέγεται και οι ακραίες καιρικές συνθήκες παίζουν το παιχνίδι είτε των εμπρηστών, είτε των ασυνείδητων συμπολιτών μας, ο Δήμος μας παραμένει για ακόμη μία φορά απροστάτευτος. Η Δημοτική Αρχή Παλλήνης βρίσκεται σε μόνιμες διακοπές, όχι μόνο τώρα, αλλά τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανθούσα δεν πρόσθεσαν «γνώση» στη διοίκηση Θ. Ζούτσου.

»Ακόμη όμως και τώρα, ο συνδυασμός μας «Έξυπνη & Ανθρώπινη Πόλη» προτίθεται να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε οργανωμένο σχέδιο φύλαξης των πνευμόνων πρασίνου του Δήμου μας. Στην προστασία του τόπου μας είμαστε όλοι μαζί!

»Υποσχόμαστε όμως πως η επόμενη ημέρα για την Παλλήνη θα είναι τελείως διαφορετική με δυνατή υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, με τεχνολογικά μέσα και ειδικές δράσεις πρόληψης, με σύγχρονα επιχειρησιακά οχήματα, με ριζική αναβάθμιση του σώματος εθελοντών, με διαρκή ενημέρωση/εκπαίδευση τόσο πολιτών όσο και της εκπαιδευτικής κοινότητας, με συγκεκριμένο πρόγραμμα αναδασώσεων και δημιουργίας νέων χώρων πρασίνου».

- Διαφήμιση -