- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Με επιστολή του προς τους Υπουργούς Παιδείας & Θρησκευμάτων Κυριάκο Πιερρακάκη και Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παλλήνης και πρώην Υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης επαναφέρει το φλέγων ζήτημα της μοριοδότησης των πυρόπληκτων φοιτητών και μαθητών του Δήμου Παλλήνης, όχι μόνο γιατί συνιστά πράξη ισονομίας αλλά και γιατί αποτελεί σημαντικό παράγοντα κοινωνικής συνοχής για την τοπική κοινωνία όπως ενδεικτικά αναφέρει.

Η επιστολή του κ. Χρήστου Αηδόνη:

«Οι καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα μας φέρνουν στη μνήμη τις πυρκαγιές που ομοίως δυστυχώς έπληξαν, τον Δήμο Παλλήνης τον Ιούλιο του 2022.

»Οι φωτιές αυτές, πέρα της ανυπολόγιστης περιβαλλοντικής ζημίας επέφεραν σοβαρές αρνητικές κοινωνικοοικονομικές μεταβολές στην περιοχή μας.

»Με την παρούσα επιστολή επαναφέρουμε το ζήτημα της μοριοδότησης των πυρόπληκτων μαθητών του Δήμου μας, για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ, αλλά και φοιτητών, στο πλαίσιο ισονομίας και με βάση τις αποφάσεις που ελήφθησαν για αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλους Δήμους της χώρας.

Είμαστε σίγουροι πως θα αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα με τη δέουσα προσοχή και θα μεριμνήσετε για το καλό της τοπικής κοινωνίας μας και για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής».

- Διαφήμιση -