- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά
Ο Μάριος Λεμπέσης – Μάραντος μπήκε δυναμικά απο ό,τι φαίνεται στο παιχνίδι της εκλογής σαν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης .
Ο Μάριος φιλοδοξεί από ότι φαίνεται να εκπροσωπήσει και να εκφράσει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής μας τη νέα γενιά της ΒΒΒ.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook :
«Πρόσκληση στους Νέους του Δήμου μας!
»Θέλω να απευθυνθώ στη νέα γενιά του Δήμου μας στους συνομιλήκους μου για να κουβεντιάσουμε όλοι μαζί το “πώς φανταζόμαστε την ανάπτυξη και το μέλλον της περιοχής μας”. Ζούμε σε μια ευλογημένη περιοχή στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Με ενδιαφέρει να ακούσω τις απόψεις και τις θέσεις σας σε ό,τι αφορά το πώς θέλουμε να είναι ο Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης το 2030.
»Σύντομα θα σας προσκαλέσω σε μια συζήτηση για να ακούσω, να καταγράψω και να μοιραστώ μαζί σας τα όνειρα και τις σκέψεις σας, τους προβληματισμούς σας για την αυριανή ημέρα στο Δήμο μας και να ζητήσουμε και από τον Δήμαρχο να είναι μαζί μας και να μας ακούσει .
»Είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε, να προβληματιζόμαστε και να συμμετέχουμε ενεργά ως νέοι πολίτες στα δρώμενα του τόπου μας .
Και η περίοδος αυτή είναι χρήσιμη για μια συζήτηση και διαβούλευση μεταξύ μας, για όσα μας αφορούν και πιθανά μας προβληματίζουν.
»Ελπιδοφόρα εξέλιξη και καιρός να δούμε τους νέους του Δήμου μας να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να ασχολούνται ενεργά με τα δημοτικά μας πράγματα» .
- Διαφήμιση -