- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Αναπότρεπτο ήταν και είναι στην πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές η τραγωδία στον Κάμπο από  την θεομηνία συν τα όσα προηγήθηκαν με τις πυρκαγιές κλπ, να επηρεάζουν και το προεκλογικό κλίμα αλλά και να αποτελούν σημείο συζητήσεων, παρεμβάσεων κ.α των υποψηφίων.

Η Βάρκιζα και δη το Esplanade, είναι ένα όμορφο μέρος που μπορεί έστω με ένα μικρό περίπατο να ξεφύγει κάποιος έστω προσωρινά από τις σκληρές εικόνες που άφησε ο Daniel αλλά και από την πίεση της καθημερινότητας. Βέβαια, έστω και σε προσεχτικούς, λόγω των ημερών τόνους η προεκλογική πραγματικότητα είναι παρούσα…

Στο πέρασμα της βόλτας στην όμορφη Βάρκιζα, σταθήκαμε για λίγο, καθώς υπήρχε μαζεμένος κόσμος και ακούσαμε τον Βασίλη Μαρινόπουλο, παλιό γνώριμο και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης να λέει στο κόσμο πως νοιώθει απερίγραπτη θλίψη και πόνο βιώνοντας αυτή την απίστευτη τραγωδία των συνανθρώπων μας, στη Θεσσαλία. Εξέφρασε δε και δημόσια  τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων,  λέγοντας ότι ενώνει την προσευχή του  για την ανακούφιση όλων των πληγέντων.

Μάλιστα και σχολιάστηκε θετικά από τους παρευρισκόμενους το ότι κ. Μαρινόπουλος , συνεχάρη τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο για το συνολικό του έργο αλλά και για την υποστήριξη και την αναβάθμιση όλων των σχολικών κτιρίων, επενδύοντας σημαντικούς πόρους στην ενεργειακή αναβάθμιση, εγκαθιστώντας φωτοβολταϊκά πάνελ, ώστε να καταστούν ενεργειακά αυτόνομα, ευχαριστώντας τον ταυτόχρονα για τη τιμή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε πως θα υπηρετεί πάντα πίστα και αγόγγυστα τα συμφέροντα του Δήμου και τα δικαιώματα όλων των Δημοτών.

«Ως εκπαιδευτικός του ΕΠΑ.Λ. ΒΑΡΗΣ, επιβεβαίωσε πως από το 2014, έγιναν σοβαρά έργα συντήρησης και αναβάθμισης του κτιρίου.

Ενώ στο τέλος της ομιλίας του έκλεισε με την πρόταση μετατροπής του Επαγγελματικού Λυκείου Βάρης σε Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο έτσι ώστε να συνάδει με την Πόλη Πρότυπο που ζούμε και αγαπάμε», ανέφερε ο κ. Μαρινόπουλος.

Κάποια στιγμή πήρε τον λόγο και ο  ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ο οποίος συμφώνησε απόλυτα με τον Βασίλη Μαρινόπουλο όσον αφορά στις προτεραιότητες και το σεβασμό που οφείλουμε όλοι να δείχνουμε στη Φύση και στον Άνθρωπο. Μάλιστα ανακοίνωσε πως η απόφαση της Δημοτικής Αρχής είναι: «τα τεχνικά έργα θα πρέπει να επιβραδυνθούν και οι κωδικοί πολιτικής προστασίας θα πρέπει να ενισχυθούν για να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς».

Μεταξύ όσων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Στέλιος Πέτσας, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ανατολικής Αττικής, Δημήτρης Ζουγανέλης, Αθηνά Κωνσταντέλλου, Παναγιώτης Γαβριήλ και οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς.

 

- Διαφήμιση -