- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Σε δημόσια διαβούλευση με θέμα την εγκατάσταση και λειτουργία σύγχρονου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης σε κεντρικές περιοχές του Δήμου καλεί ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην πόλη αλλά και τους ενδιαφερόμενους πολίτες, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου στις 18:00.

Η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων θα γίνει επί των προκαταρκτικών προτάσεων όπως έχουν διατυπωθεί σε σχετική αναλυτική μελέτη, που εκπονήθηκε με ανάθεση από τον Δήμο, σε εξειδικευμένο γραφείο συγκοινωνιακών μελετών. Τα στοιχεία που προέκυψαν από τις μετρήσεις, τις έρευνες και τις απογραφικές εργασίες που έγιναν, στα πλαίσια της μελέτης και οι προκαταρκτικές προτάσεις, παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς να έχουν ληφθεί αποφάσεις.

Η μελέτη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (https://www.vvv.gov.gr/index.php/city-planning-and-deliberating/item/12843-ses-09-05#tab) όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την προκαταρκτική πρόταση. Επίσης υπάρχει και ερωτηματολόγιο με βασικά ερωτήματα όπου μπορούν να γράψουν τις απόψεις τους επ’ αυτών αλλά και να καταθέσουν και κάποια άλλη άποψη.

Οι παρατηρήσεις και υποδείξεις που θα προκύψουν από τη διαβούλευση θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ληφθούν υπόψη για τις αποφάσεις που θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο και για τις σχετικές οδηγίες που θα δοθούν στους μελετητές για τη διατύπωση της τελικής τους πρότασης.

Η τελική πρόταση θα προωθηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2023.

- Διαφήμιση -