- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η παραλιακή η Ποσειδώνος αλλά και η Βουλιαγμένης, γίνονται θέατρα τραγικών τροχαίων δυστυχημάτων με νεκρούς. Τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/11/23) δύο θανατηφόρα τροχαία έγιναν  σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης με νεκρούς ένα  39χρονο και ένα  38χρονο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρώτο χρονικά τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδός Άρεως στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο συνέβη όταν ΙΧ που οδηγούσε ένας 39χρονος για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο» όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Σχεδόν δύο ώρες αργότερα, στις 4:30 τα ξημερώματα, σημειώθηκε και δεύτερο τροχαίο δυστύχημα αυτή τη φορά στη στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ηλία Ηλιού.

Νεκρός ο 38χρονος αναβάτης της μοτοσικλέτας ο οποίος έχασε τον έλεγχο της με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί και ο ίδιος να χάσει τη ζωή του.

- Διαφήμιση -