- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Τα Χριστούγεννα στη Γλυφάδα είναι ονειρεμένα! Η πιο όμορφη γιορτή, η διοργάνωση που όλοι περιμέναμε πλησιάζει. Το άλλο Σαββατοκύριακο, 16 και 17 Δεκεμβρίου, μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας διοργανώνουν την Κόκκινη Νύχτα και την Κόκκινη Κυριακή, ένα διήμερο εκδηλώσεων που μένει αξέχαστο σε όλους μας! Απ’ άκρη σ΄ άκρη η πόλη θα είναι μια μεγάλη γιορτή, μουσική και τραγούδια θα ακούγονται από παντού, Αη Βασίληδες, τυμπανιστές, καλικάντζαροι, το τρενάκι του Δήμου, άμαξες θα βρίσκονται στους δρόμους, γνωστοί καλλιτέχνες θα σκορπίζουν κέφι, όλα θα είναι κόκκινα και γιορτινά. 

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 11.30 το βράδυ και θα γίνει η νύχτα μέρα! Πλούσιες εκδηλώσεις με πολλές εκπλήξεις, live συναυλίες,  εορταστικά τραγούδια και μουσική από τη Φιλαρμονική και τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Γλυφάδας, τρενάκι, άμαξες, το γνωστό συγκρότημα τυμπανιστών Batala Atenas, παιδικές δράσεις και πάρτι θα απογειώσουν το κέφι, ενώ σε 10 σημεία του εμπορικού κέντρου θα διανέμεται δωρεάν ζεστό κόκκινο κρασί (Christmas wine), Αη Βασίληδες θα μοιράζουν μπαλόνια και θα υπάρχει street Christmas music.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα.

«Χριστούγεννα ήρθαν πάλι  και μαζί τους έρχεται η Κόκκινη Νύχτα και η Κόκκινη Κυριακή στη Γλυφάδα! Σημειώστε το από τώρα: Το επόμενο Σαββατοκύριακο, όλοι οι χριστουγεννιάτικοι δρόμοι οδηγούν στη γιορτινή Γλυφάδα. Η πόλη μας φοράει τα καλά της, στους δρόμους εφορμούν Άγιοι Βασίληδες, μπάντες, τυμπανιστές, καλικάντζαροι και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, σε δύο ημέρες που όπως κάθε χρόνο, θα μείνουν σε όλους αξέχαστες.Το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, από νωρίς το απόγευμα ξεκινά η Κόκκινη Νύχτα στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας και την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, από το πρωί η Κόκκινη Κυριακή στην Τερψιθέα. Σας περιμένουμε όλες και όλους!», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την αιγίδα και την οικονομική στήριξη του Κ.Α.Π.ΠΑ. υπό τον Πρόεδρό του Στέλιο Κουρουπάκη. Τον συντονισμό τους έχουν, όπως κάθε χρονιά από την έναρξη του θεσμού, η Αντιδήμαρχος Άννυ Καυκά και ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας.

- Διαφήμιση -