- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Είσαι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Δήμο Χαϊδαρίου και ψάχνεις τρόπους να αναδείξεις την επιχείρησή σου, να επικοινωνείς με τους πελάτες σου και να δημοσιεύεις με εύκολο και γρήγορο τρόπο όλες τις παροχές σου;

Είσαι δημότης Χαϊδαρίου και θα ήθελες να μπορείς άμεσα και ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεσαι για υπηρεσίες, προϊόντα αλλά και προσφορές των τοπικών επιχειρήσεων του Δήμου σου;

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σου έχει τη λύση! Δεν έχεις παρά να χρησιμοποιήσεις κι εσύ τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα και εφαρμογή Haidari by CityMobile.

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στις ζωές όλων μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητούμε προϊόντα και υπηρεσίες μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας το κινητό ή τον υπολογιστή μας. Έτσι λοιπόν, ο Δήμος Χαϊδαρίου, λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες της εποχής μας και χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες ως σύμμαχό του, έρχεται να προσφέρει απλόχερα σε όλους αυτό το νέο διαδικτυακό εργαλείο.

Αν είσαι επιχειρηματίας, έχεις πλέον τη δυνατότητα να διευρύνεις το πελατολόγιό σου και να εδραιωθείς στην τοπική αγορά. Αν είσαι δημότης, μπορεί να ανακαλύψεις τις επιχειρήσεις του Δήμου σου και τις καλύτερες προσφορές τους.

Ο Δήμος μας εξελίσσεται διαρκώς. Θέτει στο προσκήνιο την ανάδειξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας και έρχεται να αναβαθμίσει την τοπική αγορά προσφέροντας νέες και καινοτόμες λύσεις. Η πλατφόρμα αυτή είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό και χρηστικό εργαλείο. Είναι μια πολιτική για κοινωνική αλλαγή κι απέχει μονάχα ένα κλικ από το κινητό ή τον υπολογιστή σου!

 

 

- Διαφήμιση -