- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά
Στο reporter.gr διεξάγεται μια μικρή έρευνα η οποία προσπαθεί να διερευνήσει τις συναισθηματικές αντιδράσεις πολιτών εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Θα προσπαθήσουμε να σκιαγραφήσουμε πως αντιδρουν και αξιολογούν οι πολίτες τις πολιτικές καμπάνιες αλλά και τους υποψηφίους των κομμάτων ενόψει των Eυρωεκλογών 2024.

Σε ποιους απευθύνεται:

Όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και είναι άνω των 17 ετών και έχουν δικαίωμα ψήφου στις Ευρωεκλογές 2024 μπορούν να συμμετάσχουν, δεν υπάρχει κάποιος άλλος περιορισμός.

Διαρκεια έρευνας:

Η έρευνα έχει διάρκεια συνολικά 10 λεπτά, είναι προσαρμοσμένη και για κινητά, διεξάγεται δια μέσω ZOOM (συστήνουμε την εφαρμογή αν και μπορεί να λειτουργεί και μέσω webbrowser).

Η έρευνα έχει 3 μέρη: ένα μικρό ερωτηματολόγιο 15 ερωτήσεων, μια διαδραστική συνέντευξη, όπου καταγράφονται οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις δια μέσω μικροεκφράσεων στο προσωπο σας, διάρκειας περίπου 3.5 λεπτών. Στο τέλος έχετε την δυνατότητα ενός 2λεπτου μικρού σχολιασμού ή/και να μας πείτε εν συντομία: „εαν είχατε ένα (!) πράγμα να ζητήσετε από τον υποψήφιο εκπρόσωπο που θα ψηφίσετε στις 9.6., τι θα του ζητούσατε;“

Ώρες διεξαγωγής
Οι ώρες διεξαγωγής της έρευνας θα είναι Δευ-Τετ.8:00-23:00, άνα 10λεπτα ραντεβού.

Ο σύνδεσμος Zoom για την έρευνα είναι:

https://us06web.zoom.us/j/85179034359

Αν έχετε κάποιον -που πιστεύετε ότι θα ενδιαφερόταν και θα ήθελε να συμμετάσχει- μπορείτε να του προωθήσετε το δημοσίευμα αυτό.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας!

Υπεύθυνος της έρευνας: Κ.Souliotis, Dipl.Psych.
Tηλ.Επικοινωνίας: +306944625856 ή +4917652544785

Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων:

Τα όποια προσωπικά δεδομένα που θα καταγραφούν στην έρευνα, θα σβηστούν μετά την αυτοματοποιημένη επεξεργασία τους εντός 48 ωρών. Δεν καταγράφονται προσωπικά στοιχεία.  Περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική προσωπικών δεδομένων ΕΔΩ

- Διαφήμιση -