- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η Μαρίνα Αλίμου αποτελεί την μεγαλύτερη και πλέον δημοφιλή μαρίνα της Ελλάδας, με περισσότερες από χίλιες θέσεις ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής.

Πενήντα θέσεις αφορούν τον ελλιμενισμό θαλαμηγών με μήκος άνω των 25 μέτρων. Παρέχονται υπηρεσίες διαχείμασης, επισκευών, διαχείρισης και συντήρησης σε έναν χώρο που, στο χερσαίο τμήμα του ξεπερνά τα 170.000 m². Το μέγιστο βάθος της είναι 6.5 μέτρα.

alimos17
Από τις συνολικά 2.850 θέσεις για σκάφη αναψυχής που διαθέτουν συνολικά οι μαρίνες της Αττικής βρίσκονται στη Μαρίνα Αλίμου.

Η Μαρίνα βρίσκεται Νοτιοδυτικά της Αθήνας 15 χλμ. από το κέντρο της πόλης, 8 χλμ. Νότια του Λιμανιού του Πειραιά και 30 χλμ. από Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Εξυπηρετείται από ένα πυκνό δίκτυο συγκοινωνιών από Τραμ, Λεωφορείων και Ταξί, με στάσεις 500 μέτρα από τη Μαρίνα.
Δίπλα στη μαρίνα και επί της λεωφόρου Ποσειδωνος βρίσκεται το κολυμβητήριο της πόλης, ενώ μέσα στο χώρο της μαρίνας βρίσκεται εγκατεστημένος μικρός αριθμός χώρων εστίασης.

marina16

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στην Μαρίνα περιλαμβάνουν:

Φώτα εισόδου για ασφαλή πλοήγηση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος
Παροχή νερού
Υπηρεσίες ανεφοδιασμού καυσίμων
Πολλές και άνετες θέσεις στάθμευσης σε διαφορετικά σημεία της Μαρίνας
Δύο εστιατόρια Bar
VHF επικοινωνία (Channel 71)
Εξοπλισμός Πρώτων Βοηθειών
Ασφάλεια Μαρίνας και PIR αυτόματα φώτα σε όλη τη Μαρίνα

alimos15

 

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες στην γύρω περιοχή της Μαρίνας περιλαμβάνουν:

Τράπεζες
Εστιατόρια και Bar
Ενοικίαση αυτοκινήτων
Φαρμακεία Κομμωτήρια, πλυντήρια, κλπ.
Οργανωμένες Ακτές

Η Μαρίνα βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης του Αλίμου παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες της πόλης αλλά 700 μέτρα από την Μαρίνα υπάρχει μεγάλη τοπική αγορά με καταστήματα όλων των ειδών.

alimos11

 

- Διαφήμιση -