- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 12 και 13 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα, δύο διαφορετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, φιλοδοξούν να επεκτείνουν χρονικά, τουλάχιστον, το πολιστικό καλοκαίρι.

Πρόκειται για τη θεατρική παράσταση “Μαρία Πενταγιώτισσα” του τη θεατρική παράσταση “Μαρία Πενταγιώτισσα” του Μποστ και τη μουσική παράσταση της Άννας Μπουρμά που φέρει τον τίτλο “Ένα τραγούδι αν σωθεί”, που θα παρουσιαστούν στην παραλία Μπάτη, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στις 20:30 και 21:15 την Παρασκευή και το Σαββάτο, 12 και 13 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Στη “Μαρία Πενταγιώτισσα”, την οποία υπογράφει σκηνοθετικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, πρωταγωνιστούν, εκτός από τον ίδιο, οι ηθοποιοί: Θανάσης Βισκαδουράκης, ∆ήµητρα Παπαδήµα, Κώστας Φλωκατούλας, Περικλής Αλµπάνης, Πέ τρος Πέ τρου, Μάριος Λε ωνίδου, Κωνσταντίνος Πασσάς,
Γιώργος Ματαράγκας και Πέτρος Ξεκούκης.

ΑΦΙΣΑ ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Η μουσική παράσταση “Ένα τραγούδι αν σωθεί” έχει στηθεί από την Άννα Μπουρμά και περιλαμβάνει τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές της δουλειές καθώς και άλλα αγαπημένα από την έντεχνη ελληνική μουσική σκηνή και… σκηνικές εκπλήξεις! Κρουστά μουσικά όργανα μοιράζονται στο κοινό που συμμετέχει! Μαζί της εμφανίζεται ο πατέρας της Τάκης Μπουρμάς που είναι και ο συνθέτης των τραγουδιών.

Η Άννα Μπουρμά, αν και νέα ερμηνεύτρια, έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τη Δήμητρα Γαλάνη.

Πέρα από τη βαθιά φωνή της, τη σκηνική της παρουσίαση τη χαρακτηρίζει η θεατρικότητά της.

Παίζουν οι μουσικοί:

Κιθάρα κλασική, Τάκης Μπουρμάς

Κιθάρα, Γιάννης Ακτύπης

Ούτι, Βάσια Βουγιουκλή

Mπάσο, Πέτρος Βασιλειάδης

Κρουστά, Βασίλης Κατσαμπέλας

Κρουστά, Νίκος Νταρίλας

Ήχος, Κ. Καραμπάτσος
Και για τις δύο παραστάσεις Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου.

 

 

 

- Διαφήμιση -