- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Το UltraSharp, ένα monitor με διαγώνιο στις 27 ίντσες που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της τεχνολογίας στις οθόνες, καθώς πρόκειται για το πρώτο Ultra HD 5K monitor στον κόσμ, παρουσίασε πρόσφατα η Dell.

To UltraSharp φιλοδοξεί να μας κάνει να ξεχάσουμε τα 4K displays, καθώς θα προσφέρει πραγματικά εξωφρενική resolution στα 5120x2880p και πυκνότητα pixels στα 218 PPI. Η ποιότητα που θα προσφέρει η Dell Ultrasharp θα είναι πραγματικά ασύγκριτη, καθώς θα παρέχει διπλάσια pixels σε σύγκριση με ένα 4K display (14,745,600 pixels έναντι 8,294,400).

dell2

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Dell, το εξελιγμένο UltraSharp monitor επιχειρεί να κερδίσει το ενδιαφέρον ενός πιο επαγγελματικού κοινού που αναζητάει μία οθόνη, η οποία να καλύπτει στο έπακρον τις αυξημένες ανάγκες του. Ειδικότερα, η Dell αναφέρει ότι το UltraSharp monitor θα προσφέρει 1 δισεκατομμύριo χρώματα, μία miniDisplay Port για 4Κ input, 6 USΒ θύρες, ένα SD card reader, αλλά και ηχεία από την Harman Kardon με ένταση 16-watt. H Dell ωστόσο δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του UltraSharp monitor (όπως για το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και το χρόνο απόκρισης), ωστόσο μπορούμε να φανταστούμε ότι η συγκεκριμένη οθόνη θα υιοθετεί πολλές από τις προδιαγραφές και τα στάνταρ των high-tech οθονών που βρίσκονται τώρα στο εμπόριο.

Το Ultrasharp monitor της Dell αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014, με τιμή στα 2.499 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι όσοι επιθυμούν να το αγοράσουν θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

- Διαφήμιση -