- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Η μοναδικότητα των χρωμάτων, η πλαστικότητα των εικόνων και των τοπίων χαρακτηρίζουν τις ακτές της Αττικής και τις αναδεικνύουν ως τον ωραιότερο προορισμό της Μεσογείου, μια ανάσα μόνο από την πρωτεύουσα της Αθήνας.

Άνθρωποι καθημερινοί με την κάμερά τους, ακόμα και με την κάμερα του κινητού τους, καταγράφουν τη μοναδικότητα του τοπίου και των χρωμάτων των ακτών.

Ένας πραγματικός θησαυρός αρμονίας εικόνων και χρωμάτων βρίσκεται διάσπαρτος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Το Attica Coast, οι δημιουργοί του, οι συνεργάτες και οι φίλοι του, σε αυτό το μικρό διάστημα λειτουργίας του, καταγράφουν φωτογραφικά και με video όλη αυτή τη μαγεία. Παράλληλα, «ανιχνεύουν» το διαδίκτυο και αξιοποιούν οτιδήποτε αναδεικνύει και προβάλλει το μοναδικό κάλος και το υπέροχο τοπίο της Αττικής .

Χωρίς αμφιβολία, η Αττική Ακτή (οι ακτές της Αττικής, η παραλία) είναι απολύτως ξεχωριστή. Πολλοί, για λόγους εντυπωσιασμού, την ονομάζουν “Ελληνική ή Αθηναϊκή Ριβιέρα”. Είναι όμως κάτι παραπάνω: συνδυάζει ένα εξαίσιο τοπίο, μια υπέροχη καταγάλανη θάλασσα και κυρίως μια παγκόσμια διαχρονική πολιτιστική παράδοση.

Τις τελευταίες ώρες «αλιεύσαμε» από το διαδίκτυο τέσσερις πανέμορφες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα το πρωί και τις οποίες παραθέτουμε με τα ονόματα των «δημιουργών» τους. Έτσι, για να νοιώσουμε λίγο όμορφα μέσα από τα χρώματα και την πλαστικότητα του τοπίου.

Οι δύο πρώτες είναι του Tilemaxos Zeis A (σούρουπο, όταν αρχίζουν να απλώνονται λίγα σύννεφα το Σάββατο το απόγευμα στη Μαρίνα Φλοίσβου και στην Παραλία Μπάτης) και οι άλλες δύο του Fotis Matios (Δευτέρα πρωί από τα Λιμανάκια Βουλιαγμένης και «καταγράφουν» τη Λίμνη Βουλιαγμένης και την Περιοχή Λαιμός Βουλιαγμένης ).

Μαρίνα Φλοίσβου

batis

Παραλία Μπάτης Φάληρο

batis2

Λίμνη Βουλιαγμένης (η φωτό έχει ληφθεί από τα Λιμανάκια)

limni

Λαιμός Βουλιαγμένης (φωτό από τα Λιμανάκια)

limni1

- Διαφήμιση -