- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Δημιουργεί συνεχώς ανεξάρτητες mobile εφαρμογές το Facebook, δίνοντας μεγάλο βάρος στις κινητές συσκευές. Αυτή τη φορά, όλη η εμπειρία των Facebook Ομάδων μεταφέρεται στις Android και iOS συσκευές μέσω της επίσημης εφαρμογής Facebook Groups.

Οι χρήστες οι οποίοι θα αποφασίσουν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή στη συσκευή τους, μπορούν εύκολα μέσα από αυτή να προβάλουν όλα τα groups στα οποία είναι μέλη και το σύνολο των αδιάβαστων δημοσιεύσεων αυτών, να πλοηγηθούν και να δημοσιεύσουν κείμενο και φωτογραφίες μέσα σε αυτά, να διαβάσουν και να διαχειριστούν εύκολα και μαζικά όλες τις ειδοποιήσεις τους από τα groups, να βρουν προτάσεις για συμμετοχή σε νέα groups, να δημιουργήσουν νέα groups, και τέλος να καρφιτσώσουν αγαπημένα τους groups στην αρχική οθόνη.

face2

Μέσω του νέου αυτού app, το Facebook βοηθά εκείνους τους χρήστες οι οποίοι ίσως το χρησιμοποιούν μονάχα για να ενημερώνονται ή να επικοινωνούν μέσω των groups, δίνοντας τους εύκολη και γρήγορη πλοήγηση, με όλα τα groups να βρίσκονται σε ένα μέρος.

- Διαφήμιση -