- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από τον πρωταθλητή σύλλογο Ελλάδος για το άθλημα του ju jitsu, Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟ η τρίτη και η τέταρτη κατά σειρά δράσεις των «Λευκαρείων 2014» και του Μεγάλου σεμιναρίου μικτών πολεμικών τεχνών (Μ.Μ.Α.) με τον τρεις φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή Bertrand Amoussou.
Οι δράσεις αυτές που ήταν επιχορηγούμενες από τον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκαν το δεύτερο και το τρίτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου αντίστοιχα, με μεγάλη επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα, στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή ο πρωταθλητής σύλλογος και με την μεγάλη βοήθεια του Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΟΑΠΠΑ), διοργάνωσε ένα μεγάλο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της Βούλας «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ». Πάνω από 600 φίλοι των πολεμικών τεχνών και του Α.Σ. ΛΕΥΚΑΡΟΥ ήταν εκεί και παρακολούθησαν τις υψηλού επιπέδου επιδείξεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν. Χαρακτηριστικά της επίδειξης ήταν ο δυναμισμός, η πειθαρχία, ο συντονισμός των ομάδων, τα χιουμοριστικά σκετσάκια, η υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις με τεχνικές και ασκήσεις μεγάλου βαθμού δυσκολίας καθώς επίσης και τα αναπτυξιακά προγράμματα που έχει ξεκινήσει ο σύλλογος του ΛΕΥΚΑΡΟΥ με τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της περιοχής.

texn2
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έτσι ο σύλλογός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τα 20 χρόνια ενεργούς δράσης και επιτυχιών. Όλη η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης.

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2014 πραγματοποιήθηκε η τελευταία δράση του πρωτοπόρου συλλόγου της πόλης , αυτή τη φορά διοργανώνοντας ένα πολύ μεγάλο σεμινάριο με τον Παγκοσμίου φήμης για τις ευρύτερες πολεμικές τέχνες, Bertrand Amoussou. Ο Bertrand Amoussou το μεγάλο φαινόμενο του γαλλικού Judo, ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Ju Jitsu και τώρα Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μικτών πολεμικών τεχνών Μ.Μ.Α. (IMMAF), ήταν εδώ για τους Έλληνες φίλους του, για ένα σεμινάριο το οποίο άφησε μικρούς και μεγάλους αρχάριους και προχωρημένους με τις καλύτερες εντυπώσεις. Με τον καλύτερο εκπαιδευτικό τρόπο και αναλύωντας τις τεχνικές έτσι ώστε να τις καταλαβαίνει ακόμα και ένας αρχάριος έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι το Μ.Μ.Α. είναι ίσως η πιο ενδιαφέρουσα πολεμική τέχνη, έχει τεράστια εκπαιδευτική αξία και μπορούν να το κάνουν όλοι.
Στην κορύφωση του σεμιναρίου ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ήταν κοντά στο σύλλογο και τιμήθηκε από την εκπρόσωπο του, Καίτη Σαγγιώτη αλλά και τον Πρόεδρο της IMMAF Bertrand Amoussou με ένα συμβολικό δώρο, μια σπάθα σαμουράι σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για όλα αυτά που έχει προσφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο σύλλογό ο Δήμος.

 

texn1

- Διαφήμιση -