- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Με το σύνθημα «Φέτος ο Άγιος Βασίλης είσαι εσύ» θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις στο Δήμο Π. Φαλήρου αυτά τα Χριστούγεννα, με σκοπό την εθελοντική συμμετοχή, την προσφορά και την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και των κοινωνικών δομών της πόλης μας, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό συσσίτιο.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος ο Δήμος φιλοδοξεί να δημιουργήσει στον Πολυχώρο του Δημαρχείου, το πιο ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο,»Το δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς».
Μέσω της συγκεκριμένης δράσης θα ενεργοποιηθούν μαζικοί φορείς της Πόλης (όλα τα σχολεία, σύλλογοι , αθλητικά σωματεία κλπ) προκειμένου να συλλέξουν τρόφιμα και είδη που έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας.
Η κάθε τσάντα με τρόφιμα και είδη που θα προσφερθεί θα αντιστοιχεί σε ένα στολίδι για το μαγικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και μπορεί ο κάθε σύλλογος, το κάθε σχολείο και φυσικά ο κάθε πολίτης με την προσφορά του να τοποθετεί συμβολικά στο κλαδί του δέντρου μια καρδιά.

Για την προσφορά των ειδών υπάρχει πλήρης ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Παλιού Φαλήρου.

«Το Δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς», κάθε μέρα θα γεμίζει με καρδιές-στολίδια που θα χαρίζουν ζεστά πιάτα με φαγητό σε συμπολίτες μας που ίσως έχασαν την πίστη τους και το χαμόγελο τους και σταμάτησαν να πιστεύουν σε Χριστουγεννιάτικα θαύματα και δώρα του Άγιου Βασίλη.
Φέτος ο Άγιος Βασίλης είσαι εσύ, είμαι εγώ και όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ξανά ελπίδα και χαμόγελα…«Το δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς» σίγουρα θα κάνει το θαύμα του!

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Το Δέντρο της Αγάπης & της Προσφοράς» έχουν προγραμματισθεί οι εξής εκδηλώσεις συγκέντρωσης τροφίμων :

Το Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00-19:00 , η Μαρίνα Φλοίσβου υιοθετεί το θεσμό του Δέντρου της Αγάπης και της Προσφοράς του Δήμου Π. Φαλήρου,

Μπορούν όλοι να προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου, συγκεντρώνοντας τρόφιμα στην τέντα των εκδηλώσεων της Μαρίνας.
Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 17.00, στο 3ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2014: «ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ». Το τουρνουά διοργανώνει η Ακαδημία της ΔΑΦΝΗΣ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ «ΦΩΤΗΣ ΤΣΑΓΑΡΗΣ», στο γήπεδο Σ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (Τροκαντερό έναντι του γηπέδου TAEΚWODO).

Tην Κυριακή 28-12-2014 και ώρες 12.00-17.00, ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνει με το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, στον περίβολο του Ιερού Ναού του Αγίου Αλεξάνδρου μια γιορτή αγάπης και χαράς με ξυλοπόδαρους, διασκεδαστές, μουσική.

- Διαφήμιση -