- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” τη Μάλμε (21:45, Novasports2), με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες, αν θέλουν να ελπίζουν σε συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχοντας 6 βαθμούς, μια στροφή πριν το φινάλε, οι “ερυθρόλευκοι” εφόσον δεν χάσουν στη σημερινή αναμέτρηση, εξασφαλίζουν την τρίτη θέση στον όμιλό τους και συνεχίζουν στο Εuropa League.

Ωστόσο, η νίκη τον στέλνει στους ισχυρούς, ενώ η ισοπαλία κατά πάσα πιθανότητα στους αδύναμους.

O Oλυμπιακός βέβαια, ελπίζει και σε πρόκρισή του στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, αρκεί να κάνει το χρέος του και να νικήσει τη Μάλμε, περιμένοντας παράλληλα ένα δώρο από το Τορίνο. Εκεί όπου συναντιέται η Ατλέντικο Μαδρίτης με τη Γιουβέντους και αναμένει την ήττα της Γιουβέντους.

Ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με “συνταγή” Τσάμπιονς Λιγκ κάνοντας όμως δύο αλλαγές. Κασάμι και Φουστέρ αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού, καθώς ο Μιλοβόγιεβιτς είναι τραυματίας, ενώ ο Αφελάι θα μείνει στον πάγκο.

Ο Iσπανός τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με τους Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Αμπιντάλ και Μποτία αμυντικό δίδυμο, Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας και Μαζουακού στο αριστερό. Εντινγκά, Μανιάτης θα αγωνιστούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Κασάμι θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο, ο Φουστέρ στο δεξί, ενώ ο Ντομίνγκεζ θα βρίσκεται πίσω από τον προωθημένο Μήτρογλου. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπενίτες, ο οποίος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει την αναμέτρηση αντί του Μήτρογλου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Αμπιντάλ, Σαλίνο, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Εντινγκά, Κασάμι, Χουτεσιώτης.

- Διαφήμιση -