- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Το attica coast αναλαμβάνει, κάνοντας τη δική του έρευνα αγοράς, να σας βγάλει από το αδιέξοδο σε σχέση με την εμφάνιση και τις αισθητικές επιλογές σας. Κατά καιρούς, αναζητώντας πάντα τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς, θα σας προτείνει ντυσίματα και κουρέματα, μακιγιάζ και κοσμήματα που θα μπορούσαν να κάνουν τη ζωή σας καλύτερη και ωραιότερη.
Το attica coast θα παρακολουθεί τη μόδα στην ένδυση, την υπόδηση, την κομμωτική, το μακιγιάζ και την περιποίηση προσώπου και σώματος και θα σας προτείνει προσθέτοντας τη δική του άποψη που θα είναι προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.
Στην πρώτη μας απόπειρα, καθώς ο χειμώνας σιγά σιγά μας αποχαιρετά, σας δίνουμε ιδέες για ανάλαφρα ανοιξιάτικα χτενίσματα, τα οποία φέρνει μαζί της η καινούρια σεζόν.
• Η χωρίστρα στη μέση και στο πλάι αποτελεί για μια ακόμα χρονιά το πιο βολικό αλλά και κομψό χτένισμα είτε για κοντά είτε για μακριά μαλλιά. Πειραματιστείτε με τη χωρίστρα σας ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε σύντομο χρόνο.

mallime malli6

• Ένα από τα μεγαλύτερα trends για την ερχόμενη σεζόν είναι τα ελαφρώς κυματιστά μακριά μαλλιά. Το συγκεκριμένο χτένισμα θυμίζει τα μαλλιά, τα οποία έχουν στεγνώσει κάτω από τον ήλιο με την αλμύρα της θάλασσας. Γενικά, την άνοιξη αποφύγετε τον έξτρα όγκο και τις τέλεια σχηματισμένες μπούκλες. Υιοθετήστε το ελαφρώς ατημέλητο look στα μαλλιά, το οποίο ταιριάζει στην ανάλαφρη ανοιξιάτικη διάθεση.mallime malli5

• Στη μόδα επιστρέφουν και οι κότσοι, οι οποίοι είναι ταυτόχρονα πρακτικοί αλλά και εντυπωσιακοί. Η ψηλή αλογοουρά, με ή χωρίς φράντζα, με πλεξούδες στο πλάι ή ακόμα και με μερικές ατημέλητες τρίχες, οι οποίες ξεφεύγουν από το αυστηρό πιάσιμο, πρωταγωνιστούν σε όλα τα ανοιξιάτικα lookbooks των κομμωτηρίων. Με το χτένισμα αυτό μπορείτε να είστε καλοχτενισμένες από το πρωί ως το βράδυ σε όλες τις εμφανίσεις σας.

mallime malli8

• Τα ίσια μαλλιά έχουν την τιμητική τους και τη φετινή άνοιξη, καθώς είναι ιδανικά για να σας χαρίσουν έξτρα δόσεις θηλυκότητας και κομψότητας. Πειραματιστείτε με έντονα χρώματα, τα οποία θα προσδώσουν πινελιά ανοιξιάτικης φρεσκάδας.

mallimemalli3

• Τολμήστε να «στολίσετε» τα μαλλιά σας με κορδέλες σε έντονα χρώματα και μπαντάνες με floral σχέδια. Με ελάχιστα αξεσουάρ και ένα απλό πιάσιμο θα ολοκληρώσετε το πιο επιτυχημένο ανοιξιάτικο χτένισμα.

mallime malli7

- Διαφήμιση -