- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

της Εύης Δημοπούλου

Η Jennifer Lopez, η Beyonce και η Rihanna είναι μόνο μερικές από τις σταρ του εξωτερικού που οφείλουν μέρος της επιτυχίας τους στην καλλίγραμμη και σφριγηλή πίσω όψη τους.

Ωστόσο οι βραζιλιάνικοι γλουτοί δεν αποτελούν προνόμιο μόνο των διάσημων. Αν θέλετε να αποκτήσετε αξιοζήλευτα ανορθωμένα οπίσθια, μπορείτε να το επιτύχετε με σωστή και στοχευμένη άσκηση αφυπνίζοντας τις μυϊκές ομάδες της επίμαχης περιοχής.booty

Οδηγός ασκήσεων για σφριγηλούς γλουτούς

  • Στο γυμναστήριο κάντε ποδήλατο, διάδρομο ή ελλειπτικό τουλάχιστον για 30 λεπτά, βοηθώντας τον οργανισμό σας να κάψει λίπος και να χτίσει μυϊκή μάζα.
  • Ξεκινήστε τις ασκήσεις με προβολές και βαθιά καθίσματα κάνοντας πολλές επαναλήψεις. Το συγκεκριμένο είδος εκγύμνασης συμβάλλει σημαντικά στην ανόρθωση των γλουτών και είναι εξαιρετικά εύκολο διότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερο εξοπλισμό ή χώρο.
  • Κάντε μαθήματα γιόγκα, καθώς έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην καύση του λίπους και στην τόνωση του μυϊκού συστήματος. Η γιόγκα είναι επίσης καλός τρόπος για να κάψετε επιπλέον θερμίδες, ενώ γυμνάζεται τους γλουτιαίους και μηριαίους μύες σας.
  • booty2Υιοθετήστε ένα εξισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα είναι πλούσιο σε λαχανικά, λιπαρά ψάρια και άπαχο κρέας.
  • Αντικαταστήστε τα αναψυκτικά με νερό και πράσινο τσάι. Και τα δύο ροφήματα έχουν την ιδιότητα να διώχνουν τις τοξίνες, να ενυδατώνουν τον οργανισμό και την επιδερμίδα και να προσφέρουν σφριγηλότατα στο δέρμα απομακρύνοντας την κυτταρίτιδα.
  • Αλλάξτε μικρές καθημερινές συνήθειες. Προτιμήστε τις σκάλες αντί για το ασανσέρ ή διανύστε κοντινές αποστάσεις με τα πόδια αντί να πάρετε το αυτοκίνητο. Σταδιακά οι μύες της περιοχής συσφίγγονται και παίρνουν στρογγυλό σμιλεμένο σχήμα.

Ακολουθώντας με συνέπεια το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα καταφέρετε μέσα σε  σύντομο χρονικό διάστημα να φορέσετε στενά τζιν και brazilian μαγιό, αναδεικνύοντας την πιο θηλυκή πλευρά σας.

booty3

 

 

- Διαφήμιση -