- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 6 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 6 Λεπτά

Η στρογγυλή θεά λατρεύεται από τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου, που λατρεύουν όχι μόνο να παρακολουθούν τους ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά και να συμμετέχουν σε αυτούς, ιδίως μετά την ανακάλυψη και αξιοποίηση των γηπέδων 5×5.  

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει η τάση, άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας εκτός από τους εφήβους, να παίζουν mini soccer σε γήπεδα 5×5, δηλαδή σε γήπεδα μικρότερων διαστάσεων με 5 παίκτες σε κάθε ομάδα. Λόγω της μεγάλης ζήτησης έχουν δημιουργηθεί πολυάριθμα γήπεδα 5×5 στα οποία διοργανώνονται τουρνουά με πολλούς συμμετέχοντες, οι οποίοι θέλουν να αθληθούν και να εκτονωθούν από την πίεση της καθημερινότητας.

Το Attica Coast ανακάλυψε τις επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν γήπεδα mini soccer σε πολλές γειτονιές των Νοτίων Προαστίων.

Alma Club στον Άλιμο

Το Alma Club στον Άλιμο (Μεγάλης του Γένους Σχολής 12) προσφέρει στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές 2 γήπεδα 5×5, τα οποία είναι ανοιχτά όλες τις ημέρες της εβδομάδας, ακόμα και το Σαββατοκύριακο για να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους. Σε χλοοτάπητες τελευταίας γενιάς διεξάγονται τουρνουά σε καθημερινή βάση, στα οποία συμμετέχουν ομάδες ενηλίκων από τη γύρω περιοχή. Στη συγκεκριμένη επιχείρηση μάλιστα λειτουργούν και ακαδημίες ποδοσφαίρου για μικρά παιδιά, όπου παίζοντας μαθαίνουν τους κανόνες και την τεχνική του ποδοσφαίρου.

mini soccer3

Champions 5×5 Mini Football club στο Ελληνικό

Ένα πολυχώρος άθλησης λειτουργεί στο Champions 5×5 Mini Football club (Τριακοστή Τρίτη 16) στο Ελληνικό, όπου κάθε επισκέπτης με την ομάδα του μπορεί να παίξει με άλλες ανταγωνιστικές ομάδες. Το γεγονός ότι υπάρχουν δύο διαθέσιμα γήπεδα είναι πλεονέκτημα, καθώς μπορεί να εξυπηρετήσει περισσότερο κόσμο. Οι χλοοτάπητες είναι πάντα περιποιημένοι και κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις προδιαγραφές της FIFA, ώστε να προσομοιάζουν στο αληθινό χορτάρι. Ο περιβάλλοντας χώρος είναι καθαρός και άρτια εξοπλισμένος με αποδυτήρια, καφετέρια και άνετο παρκινγκ. Όλα συνηγορούν για να συμμετάσχετε σε ένα από τα πρωταθλήματα, τα οποία διοργανώνονται στο Champions 5×5 Mini Football club.

mini soccer5

Protasov Club στη Βάρη

Οι εγκαταστάσεις του Protasov Club (Μαραθονομάχων και Καποδιστρίου 2) στη Βάρη υπόσχονται να σας κάνουν να αισθανθείτε σαν σταρ του ποδοσφαίρου. Τα άριστης κατάστασης 3 γήπεδα 5×5 με τον παχύ χλοοτάπητα, τα καλοδιατηρημένα τέρματα και τον δυνατό φωτισμό για τους αγώνες, οι οποίοι διεξάγονται τις βραδινές ώρες δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να βάλετε γκολ και να φέρετε τη νίκη στην ομάδα σας. Σε ένα διάλειμμα από την καθιστική ζωή και το στρες μπορείτε να βελτιώσετε τη σωματική σας ευεξία παίζοντας το αγαπημένο σας άθλημα.

mini soccer

Attica Football Park

Δίπλα στην παραλία στην οδό Αλκυονίδων 4 στην Α’ Πλαζ Βούλας, έχει δημιουργηθεί μια όαση για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Το Attica Football Park, το οποίο ιδρύθηκε το 2003, διαθέτει 5 ποδοσφαιρικά γήπεδα με κερκίδες για 2.500 θεατές. Τα 2 γήπεδα 5×5 είναι εξοπλισμένα με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς ενώ διαθέτει άριστες συνθήκες ασφαλείας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Τα άνετα αποδυτήρια, ο ευρύχωρος χώρος παρκινγκ και η καφετέρια με τη μεγάλη τηλεόραση για να παρακολουθείτε αγώνες της ομάδας σας, συνθέτουν την εικόνα των σύγχρονων, πολυτελών εγκαταστάσεων του Attica Football Park.

Όσοι είστε φανατικοί οπαδοί του βασιλιά των σπορ, στα Νότια Προάστια θα βρείτε τη δική σας σύγχρονη «αλάνα» για να κάνετε σκοράρετε όπως ο Ρονάλντο.

mini soccer4

- Διαφήμιση -