- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Είναι μία από τις πιο διάσημες και ομορφότερες ηθοποιούς του Hollywood, με αρκετά σημαντική πορεία στο χώρο του σινεμά. Ωστόσο εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο διαθέτει ένα υπέροχα γυμνασμένο θηλυκό σώμα, το οποίο αναδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, προσελκύοντας φυσικά όλα τα βλέμματα επάνω της. Φυσικά ο λόγος γίνεται για την ψιλόλιγνη ξανθιά σταρ του σινεμά, Κάμερον Ντίαζ.

Τα γυμνασμένα της πόδια, οι άψογοι κοιλιακοί της και το σφριγηλό κορμί της, παραπέμπουν σε έφηβη, όμως η Ντίαζ δεν κρύβει ότι είναι ήδη 41 ετών. Η ίδια έχει παραδεχθεί ότι ξοδεύει αρκετό χρόνο στην φροντίδα της εμφάνισής της και συγκεκριμένα δίνει μεγάλη έμφαση στη γυμναστική.

Πρόγραμμα εκγύμνασης της Κάμερον Ντίαζ

  • Προτιμάει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης σε συνδυασμό με τρέξιμο στο διάδρομο. Τα καθίσματα, τα push-ups και η σανίδα είναι μερικές μόνο από της ασκήσεις που την βοηθούν να γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματός της.
  • Επιλέγει να κάνει βάρη σε καθημερινή βάση για να διατηρεί τα χέρια της γυμνασμένα και ελαφρώς γραμμωμένα. Τα άνω άκρα της είναι ένα από τα πιο δυνατά της σημεία και δεν χάνει ευκαιρία να τα αναδείξει με αμάνικά φορέματα.
  •  Ιδιαίτερα του καλοκαιρινούς μήνες η Ντίαζ προτιμάει τις εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες. Εδώ και πολλά χρόνια είναι φανατική λάτρης του σερφ, διότι μέσω αυτού του αθλήματος επιτυγχάνει την ταυτόχρονη εκγύμναση του κορμού, της κοιλιάς, των μηρών και των γλουτών της.  diaz
  • Επίσης οι πιλάτες είναι μια από τις πιο θαυματουργές ασκήσεις που επιλέγει, για να διατηρεί σε φόρμα και παράλληλα να αποτοξινώνει το σώμα της. Τις πιλάτες, όπως και τη γιόγκα, τις επιλέγουν πολλοί σταρ του σινεμά, διότι προσφέρουν συνολική μυϊκή ενδυνάμωση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Όσον αφορά τη διατροφή της προτιμάει ένα υγιεινό πρωινό με ομελέτα αβγών και δημητριακά για να παραμείνει χορτασμένη και γεμάτη ενέργεια όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το κυρίως γεύμα της αποτελείται πάντα από τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες.  
- Διαφήμιση -