- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Κάνοντας μια βόλτα στην οδό Κύπρου στη Γλυφάδα, το βλέμμα σας σίγουρα θα μαγνητιστεί από τον καλαίσθητο εξωτερικό χώρο με γλάστρες και τραπεζάκια σύγχρονου design, του Restaurant-Bar «Pere Ubu».

Τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά το «Pere Ubu» προτιμά ένα λιτό αλλά ταυτόχρονα «ζεστό» στυλ διακόσμησης, το οποίο προσελκύει μεγάλες παρέες και ζευγάρια να απολαύσουν τα εξαιρετικά πιάτα της «ψαγμένης» κουζίνας.

Μπορεί ο μακρύς κατάλογος των γευστικών προτάσεων να ανανεώνεται συνεχώς, όμως η επιτυχία παραμένει πάντα η ίδια. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο συνδυάζονται ιδανικά δύο διαφορετικές τάσεις της σύγχρονης γαστρονομίας.

pereubu

Από τη μία το «Pere Ubu» έχει υιοθετήσει την τάση του μοντέρνου burger bar με πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών και χειροποίητες σάλτσες και από την άλλη έχει το προφίλ ενός κλασσικού all day εστιατορίου, το οποίο δίνει έμφαση στα πιάτα με βιολογικά προϊόντα, όπως φαγητά χωρίς ζάχαρη και γλουτένη. Φυσικά όλα τα πιάτα γαρνίρονται με τη φαντασία και το μεράκι του σεφ. Μην διστάσετε λοιπόν να δοκιμάσετε ακόμα και τα πιο ευφάνταστα gourmet πιάτα, διότι θα σας ταξιδέψουν σε έναν παράδεισο νέων γεύσεων.

Το «Pere Ubu» όμως δεν θα σας αφήσει ποτέ διψασμένους, καθώς διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία με άριστα εκτελεσμένα κοκτέιλ, τα οποία εκπλήσσουν τον ουρανίσκο σας με αναπάντεχους συνδυασμούς φρούτων και ποτών. Φυσικά, για αυτούς που προτιμούν κρασί, το εστιατόριο διαθέτει πολλές εναλλακτικές προτάσεις.

pereubu2

Τα βράδια στο «Pere Ubu» βρίσκουν τους θαμώνες να χορεύουν και να διασκεδάζουν με τους ήχους της ροκ και mainstream μουσικής, η οποία παίζει μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο κόσμος του «Pere Ubu» έχει γίνει συνώνυμο του ξεχωριστού φαγητού και της διασκέδασης, γι’ αυτό αποτελεί σταθερή επιλογή των κατοίκων τόσο της Γλυφάδας όσο και των γύρω περιοχών.

 

- Διαφήμιση -