- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 7 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 7 Λεπτά

Οι Έλληνες, λόγω ταμπεραμέντου και κατάλληλου ζεστού καιρού, επιδιώκουν και φλερτάρουν με το άλλος φύλο ιδίως το καλοκαίρι και μάλιστα στις παραλίες, οργανωμένες ή ελεύθερες,  που προσφέρουν όλα τα εχέγγυα για να συναντήσεις και να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, που τουλάχιστον σου αρέσει στην πρώτη ματιά.

Στη South Coast της Βούλας , στην Ακτή Βουλιαγμένης ή γενικά στις οργανωμένες παραλίες του Αλίμου, του Αστέρα της Γλυφάδας ή της Βουλιαγμένης, εκεί όπου οι συνθήκες επιτρέπουν να πλησιάσεις πιο εύκολα μια παρέα γυναικών ή ανδρών, οι ματιές, μια κουβέντα στον αέρα,  η ανταλλαγή φράσεων, οι κινήσεις μπορούν να διαμορφώσουν ατμόσφαιρα φλερτ και προοπτική σχέσεων.

3Η ξεγνοιασιά, αυτή η μαγική επίδραση του ήλιου επάνω στο γυμνό σώμα, το απελευθερωμένο κορμί, η επαφή με το νερό και το υποχρεωτικό άδειασμα από σκέψεις, είναι ικανά να διώξουν τις αναστολές και να αφήσουν κατά μέρος τις ντροπές και την αυτοσυγκράτηση και να δημιουργήσουν την κατάλληλη χημεία.

Προσέξτε όμως, τα «ατυχήματα» στις επαφές και τα πλησιάσματα μπορεί να αποδειχθούν ισχυρά, αν δεν προσθέσετε πινελιές κεφιού, χαράς, αμεσότητας, εκφραστικότητας και πάνω απ’ όλα αυθορμητισμού.

1Δέκα πράγματα που πρέπει να αποφύγετε

  1. Προς θεού, μην αναλωθείτε σε κοιτάγματα, και μάλιστα αδιάκριτα για ώρες. Το ενδιαφέρον σας, το άλλο πρόσωπο μπορεί να το εισπράξει στα πέντε λεπτά, δεν χρειάζεται τόση επιμονή στην απόσταση, που γίνεται κουραστική και μετατρέπει το αυθόρμητο «μου αρέσει», σε βαρύ κι ασήκωτο πλησίασμα και ύστερες σκέψεις. Αν δεν τολμήσετε το επόμενο βήμα σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα της επιτρέψετε να σκεφτεί πως είστε άτολμος και κοινώς… ματάκιας.
  2. Μην επιχειρήσετε, για να σας προσέξει, να κάνετε κινήσεις «σπασμωδικές», κάθε τρεις και λίγο και περνάτε από δίπλα της, να φωνάζετε στον διπλανό σας, να παίζετε τάχατες αυθόρμητα παιχνίδια με αμμοκυλίσματα. Η ευθύτητα και η ταχύτητα, μετά τις πρώτες ικανοποιητικές και ανταποδοτικές ματιές είναι η αρχή του παντός.
  3. Μην σκέφτεστε τι να πείτε επί τρίωρον. Αν πείτε, όπως λέει σε μια διαφήμιση ο άνδρας σε ένα μπαρ, «πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά;» και η γυναίκα κάνει αρνητικό μορφασμό κι εσείς, κάνοντας μια στροφή γύρω από τον εαυτό σας, της πείτε «με τη δεύτερη;» έχετε κερδίσει το παιχνίδι… Πέρα από τα αστεία! Το χιούμορ, αλλά πάνω απ’ όλα ο αυτοσχεδιασμός, με πιθανά σαρδάμ και ανοησίες, είναι το κατάλληλο αφροδισιακό ώστε να υπάρξει συνέχεια.
  4. Μην επιδεικνύετε το γραμμώδες σώμα σας. Είναι γελοία η εικόνα του άνδρα που φοράει φανελάκι-λωρίδα, για να φαίνονται οι μυς του. Ακόμη και μια… κοιλίτσα μπορεί να αποδειχτεί άκρως γοητευτική, αν μπορέσετε να δείξετε δείγματα γοητείας.
  5. Το να κάνετε έναν αστείο μορφασμό, απρόσμενο για το άλλο πρόσωπο, μπορεί να σπάσει τον πάγο και να ανοίξει τον δρόμο. Μην το παρατραβήξετε όμως, γιατί ο κωμικός είναι καλός για γέλιο όχι για μεγαλύτερη επαφή.
  6. Μην βάζετε κιλά… το λάδι στο σώμα σας και μην αφήνετε σεξουαλικά υπονοούμενα χαϊδεύοντας σημεία του σώματός σας (αυτή η «ωραία» συνήθεια κάποιος να μιλάει και να πιάνει τα γεννητικά του όργανα είναι ό,τι πρέπει για να εξευτελιστείτε).
  7. Αποφύγετε να παίζετε τένις κοντά σε λουόμενους ή ανθρώπους που κάνουν ηλιοθεραπεία. Ο εκνευρισμός κάποιου από αυτούς θα δημιουργήσει αρνητική ενέργεια.
  8. Αν τσαντιστείτε επειδή το άλλο πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται, μην αφήσετε να διαφανεί πως, σε αυτή την περίπτωση, το εκτιμάται ήδη ως ένα «λάθος», «μπάζο» κ.λπ. Η κακή σας συμπεριφορά και αγένεια εγγράφεται στο μητρώο της παραλίας.
  9. Αν αποτύχετε στην προσπάθεια προσέγγισης μιας γυναίκας που σας αρέσει, μην προσπαθήσετε να την επαναλάβετε με άλλη. Παίξατε και χάσατε! Απολαύστε απλώς, την υπόλοιπη ώρα, την παραλία και τη θάλασσα.
  10. Αν δείχνετε ότι πλήττετε, καλύτερα να «ξεπλήξετε» πρώτα, πριν αποφασίσετε να φλερτάρετε. Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει νιώσει πως το πλησιάζετε ως ύστατη λύση ή λύση ανάγκης, το έχετε χάσει το παιχνίδι και μάλιστα οριστικά.

 

 

kalokairi-620x320

para1

- Διαφήμιση -