- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τους χολυγουντιανούς σταρ! Οι παραξενιές τους, τα περίεργα ειδύλλια, όταν δεν εκτίθενται εσκεμμένα, στο πλαίσιο μιας επικοινωνιακής  στρατηγικής που τους κρατάει στην επικαιρότητα, αποκαλύπτουν σκληρούς χαρακτήρες και ανήθικες πράξεις.

Ένα νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε και αναφέρεται σε γνωστούς ηθοποιούς –άλλο ένα αμερικανικό «φρούτο» – προκάλεσε έκπληξη, καθώς αναφέρεται στον τρόπο που αντιμετωπίζουν (ή αντιμετώπιζαν) το μωρό τους ο Tom Cruise και η Katie Holmes.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα Λία Ρέμινι, πρώην μέλους της εκκλησίας της Σαϊεντολγογίας, που έχει εντάξει σε αυτήν πλήθος βαθύπλουτων, διάσημων ηθοποιών ή προσωπικοτήτων, το ζεύγος είχε κλειδώσει στην τουαλέτα την έξι μηνών κόρη του, επειδή την ημέρα του γάμου του ενοχλούσε.

TOM-CRUISE-KATIE-HOLMESΣτο βιβλίο της «Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology» λέει πως βρήκε το μωρό στο μπάνιο και μπροστά του να στέκονται η αδελφή του Κρουζ και μια βοηθός του, που δεν έκαναν το παραμικρό!

Το περίεργο είναι πως όσοι έχουν ζήσει ως εργαζόμενοι ή συνεργάτες κάποιων σταρς, θυμούνται όσα τραγελαφικά έζησαν μαζί τους, μόνο όταν εκδώσουν σε βιβλίο την αδιάφορη ιστορία της ζωής τους, πασπαλισμένοι με δόσεις από εικόνες με τη ζωή και τις συνήθειες ανθρώπων που έχουν φτιάξει και διαχειρίζονται μια συγκεκριμένη δημόσια εικόνα.

Δυστυχώς, η λογική της κλειδαρότρυπας –μαθαίνω πράγματα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο– συνεχίζει να είναι κερδοφόρα.          

- Διαφήμιση -