- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος προτείνεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του εκπροσώπου του κόμματος, ενώ ως Γραμματέας της ΚΟ ο βουλευτής Καρδίτσας, Κωνσταντίνος Τσιάρας και πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Για τις θέσεις των αναπληρωτών του Γραμματέα της ΚΟ θα προταθούν οι βουλευτές: Αρκαδίας, Κωνσταντίνος Βλάσης, Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης, Λευκάδας, Θανάσης Καββαδάς, Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης και Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος.

Επίσης, δεύτερος και τρίτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ορίζονται αντίστοιχα ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και η βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως.

Αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ορίζεται ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος θα είναι και σύνδεσμος του Κόμματος με την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ

Αύριο στις 14.00 στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της. Στην ίδια συνεδρίαση θα εκλεγεί ο νέος Γενικός Γραμματέας της ΚΟ και οι αναπληρωτές του.

Νωρίτερα την Τετάρτη, ο κ. Μητσοτάκης δέχθηκε στα γραφεία του κόμματος την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ ξεκίνησε τον κύκλο των εσωκομματικών επαφών του με τους δύο πρώην προέδρους και πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

- Διαφήμιση -