- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

ΠΗΓΗ:ertnews.gr

Ξεκινούν το πρώτο εξάμηνο του 2024 οι εργασίες κατασκευής των δύο μεγάλων εμπορικών κέντρων στο Ελληνικό, του Vouliagmenis Mall και της Riviera Galleria. Οι προκαταρκτικές εργασίες εκσκαφών ξεκίνησαν ήδη το φθινόπωρο του 2023, ενώ οι κύριες εργασίες της ανέγερσης θα «τρέξουν» μέχρι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη Lamda Development, τα δύο «εμπορικά διαμάντια» της εταιρείας στη μεγάλη επένδυση του Ελληνικού, θα προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία αγορών, με προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες, εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης και gadgets.

Riviera Galleria

Η Riviera Galleria, ένα συγκρότημα κτιρίων συνολικής έκτασης ανωδομής 23.000 τ.μ. με 19.000 τ.μ. GLA, φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης Ιάπωνα αρχιτέκτονα, Kengo Kuma (Kengo Kuma and Associates).

Με περισσότερα από 100 καταστήματα κορυφαίων fashion brands, εστιατορίων και καφέ, οι επισκέπτες της Riviera Galleria θα έχουν πληθώρα επιλογών υψηλού επιπέδου, μέσα από πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα τους προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μεγάλες πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τέχνης και φεστιβάλ μόδας. Έως τώρα, έχουν ήδη υπογραφεί/συμφωνηθεί Heads of Terms (HoTs) για το 53,2% της μεικτής εκμισθώσιμης επιφάνειας (GLA).

Vouliagmenis Mall

Στις 30 Νοεμβρίου 2023 εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του Vouliagmenis Mall. Το νέο εμπορικό κέντρο θα έχει συνολική έκταση 185.000 τ.μ. Αειφορία και καινοτομία αποτελούν τα χαρακτηριστικά του βιώσιμου σχεδιασμού του.

Το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για την εκμισθώσιμη επιφάνεια είναι εντυπωσιακό καθώς έχουν, ήδη, ολοκληρωθεί συμφωνίες Heads of Terms (HoTs) για το 70% της μεικτής εκμισθώσιμης επιφάνειας (GLA).

Δείτε το βίντεο με την πρόοδο εργασιών του έργου.

- Διαφήμιση -