- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Θετικά γνωμοδότησε, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 6 Ιουλίου, για το σχέδιο δημιουργίας από την ΕΥΔΑΠ Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων, Κομποστοποίησης, Πράσινου Σημείου και Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Δήμο Σαρωνικού, καθώς και για τη χωροθέτηση στο Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙΟ.ΠΑ.) Καλυβίων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, παρουσιάστηκε η προμελέτη του έργου, από τον Γενικό Διευθυντή Έργων της ΕΥΔΑΠ και δόθηκαν διευκρινιστικές απαντήσεις από τους μελετητές.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, κατά την εισήγησή του, αναφέρθηκε στους λόγους που επιβάλλουν τη χωροθέτηση ΚΕΛ εντός των ορίων του Δήμου, αλλά και στα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν από τη δημιουργία του συγκεκριμένου έργου, με τις προδιαγραφές οι οποίες προτείνονται από την ΕΥΔΑΠ.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Σωφρόνης, ανέφερε:

 

–      «Σήμερα αποφασίζουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, για να δώσουμε λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Σαρωνικού. Σε ένα πρόβλημα που υποβαθμίζει το περιβάλλον, την ποιότητα της ζωής μας, τις περιουσίες μας.

ΠΗΓΗ : www.attikinews.gr

- Διαφήμιση -